Otse põhisisu juurde

Põhjalik juhend rindade suurendamiseks: looduslikud abinõud või kirurgia?

Rindade suurendamine

Sajad tuhanded naised üle kogu maailma soovivad, et neil oleks suuremad rinnad. Sellegipoolest ei hakka enamik neist naistest kunagi rindade suurendamisega tegelema. Kuigi nad tahaksid omada suuremaid rindu, ei taha need naised end rindade suurendamise operatsiooniga kaasnevatele ohtudele või pahameelele allutada – ja kes võiks neid süüdistada?


Ausalt öeldes annavad enamik rindade suurendamise operatsioone vähem kui täiuslikud tulemused. Isegi naised, kes valivad tagasihoidliku B- või C-tassi täiustamise, võivad lõppeda ebaloomulike või ebaühtlaste implantaatidega. Kui arvestada, et implantaatidega naistel on vähktõve esinemissagedus 21 protsenti suurem, ei tundu operatsioon vaevalt seda väärt. Enamik intelligentseid naisi eelistaks elada pettumust valmistava A-topsiga, kui kulutada tuhandeid dollareid oma tervist ohustades suuremate rindade nimel.

Hea uudis on see, et on olemas täiesti looduslik taimne alternatiiv. Uuringud näitavad, et naised, kes võtavad rindu suurendavaid tablette, kogevad palju positiivseid mõjusid, mida neil oleks östrogeen. Tulemuseks on suuremad, tugevamad ja täidlasemad rinnad, samuti vähenevad nii PMS-i kui ka menopausiga seotud sümptomid. Ohutu, loomuliku ja ilusa rindade jaoks on lahenduseks rindade suurendamise pillid.

Loomulik rindade suurendamine

Kui naistelt küsitaks, milline naise kehaosa neile kõige vähem meeldib, mainiks peaaegu iga naine oma rinda. Tugevad, täidlased, suured rinnad pole ilmselgelt naiste seas levinud. Paljud naised otsivad rindade suurendamist ja enamik mõtleb suuremate rindade operatsioonile.

Kuigi ükski alternatiivne rindade suurendamise ravi ei anna naisele Hollywoodi staari rindu, võib õigete toidulisandite kasutamine suurendada rindade suurust kuni kahe tassi võrra, lisada tugevust ja näidata üksikute rindade märgatavaid kujundeid.

Kui soovite proovida looduslikke rindade suurendamise tablette, peaksite vaatama iseloomustusi, ülevaateid ja tõenäoliselt ka veebifoorumeid. Kas need kõik näevad välja, nagu oleksid need ühe inimese loodud? Või näevad need välja ehtsad ja tõeliste klientide avaldatud? Kui nad kõik loevad sama kohta, olge kahtlustav.

Looduslikku rindade suurendamist ei tohiks pidada kiireks lahenduseks. Nagu kõigi taimsete looduslike ravimeetodite puhul, võib rindade suurenemine soovitud tulemuste saavutamiseks võtta nädalaid ja kuid. Kuid kannatlikkusega tõstab kvaliteetsete taimsete rindade suurendamise toodete kasutamine naise eneseuhkust ja annab naisele endast palju parema kehapildi, kasutades veidi rindade suurendamist.

Rindade enesekontroll rindade paremaks terviseks

Tervislikud muutused läbi elu: igakuine rindade enesekontroll on parim viis rindade tsükliliste muutustega kursis püsimiseks. Õpid territooriumi paremini tundma kui oma tervishoiumeeskonda ja märkad muutusi kergesti. Iga-aastane kliiniline läbivaatus aitab dokumenteerida teie rindade tervist, nii et hoidke selleks regulaarselt kokku! Puberteedi ja menopausi vahelisel ajal teevad teie rinnad läbi palju muutusi, mida mõjutavad hormoonid, toitumine ja treening. Enamik neist muutustest on loomulikud ja tervislikud!

Teismeaastad (puberteet): teismeeas, igakuise tsükli alguses, siseneb teie keha küpsemisprotsessi ja te võtate kõveraid ja võite märgata nahamuutusi (nt akne) ja isegi juukseid. võib muuta värvi või tekstuuri. Rinnakude areneb ka sel ajal ning võib alguses olla tihe ja tugev, eriti kui olete väikese rinnaga. Perekondlik sarnasus: praeguses etapis ei ole veel liiga vara teada oma perekonna terviselugu, seega küsige oma naissoost sugulastelt (ema, tädid, vanaema), kas neil oli rindadega fibrotsüstilisi probleeme või tavalisi tsüste. Kui jah, siis on tõenäoline, et ka teie kogete neid. Ärge muretsege – tsüstid on healoomulised –, kuid te tahate teada, kus nad asuvad ja kas nad tulevad ja lähevad, et saaksite neid teie rindade muudest tunnustest eristada.

Rohkem kõveraid ja lapsi (sünnitusaastad): kui teie keha on emaduseks ette valmistatud, kui te rasestute ja sünnitate lapsi, samuti kui toidate lapsi rinnaga, toob see teie rindades kaasa rohkem muutusi, kuna nagu ka ülejäänud kehas. Rinnad võivad raseduse ajal muutuda suuremaks ja õrnemaks ning vajada rohkem tuge. Ärge jätke selle aja jooksul oma BSE-d tähelepanuta, olge muudatustega kursis. Pidage meeles, et rasedus ja rinnaga toitmine aitavad koos vähendada rinnavähi riski.

Küpsus (menopaus): menopaus toob kaasa muutusi ka teie rindades, kuna teie östrogeeni ja progesterooni tase langeb, teie rinnakude võib muutuda vähem tihkeks ja kattuda teisiti kui teismelise ja fertiilses eas. Jätkake ka nendel aastatel oma rindade enesekontrollidega kursis, et tavalised muutused oleksid teile tuttavad. Tundub, et vähem tihedas rinnakoes on rohkem tükke ja punne, kuid pidage meeles, et 90% rinnatükkidest on healoomulised.

Õige valik rindade suurendamise lahenduse kohta

Võite tunda pettumust ja segadust, kui sõelute läbi tohutul hulgal rindade suurendamise tooteid. Mõnikord võib olla raske mitte teada, millised lahendused on valutud ja täiesti loomulikud. Kui kogu asjakohane teave on käepärast, on õige valiku rindade suurendamise lahendus tegemine üsna lihtne, mis sobib ideaalselt teie vajadustega.

1. Kreemid. Sünteetilised hormoonid on rindade suurendamise kreemide põhielemendid. Neid on seostatud selliste surmaga lõppevate haigustega nagu vähk ja südameatakk. Tuleb kindlaks teha selliste tõestamata lahenduste pikaajaline negatiivne mõju; seetõttu kaasneb sellega palju negatiivseid tagajärgi.

2. Teine vahend, hormooni süstimine rinnakoesse, võib teatud tulemusi andes põhjustada veelgi ohtlikumaid kõrvalmõjusid.

3. Rindade operatsioon. Paljud naised valivad selle meetodi, kuna nad vabastavad end kohe vastutusest. Kindlasti jäävad aga nahale armid. Lisaks võivad rinnaimplantaadid käituda ettearvamatult ja takistada rinnavähi diagnoosimist.

4. Rinnapumbad. See võib viia teie rindade moonutamiseni või isegi põhjustada rinnavähki! Pumpamine on kehale ebaloomulik ja pika aja jooksul võib see olla väga ohtlik.

5. Harjutused. Rindade suurendamiseks mõeldud spetsiaalsed harjutused on üsna ohutud ja mitte kallid, kuid nende tõhususe kohta pole tõestatud tõendeid.

6. Spetsiaalsete aluspesu - korsettide ja rinnahoidjate - ostmine peale selle, et see on üsna kulukas, toimib ainult selga pannes. Mõnikord muudab aluspesu teie rinnad kunstlikuks ja ebanormaalseks. Pealegi tekitab see naistes piinlikkust, kui nad oma partneri ees ära panevad.

7. Rinnatabletid. Taimsed rinnapillid on valmistatud ilma säilitusainete, kemikaalide, sünteetiliste hormoonide ja värvaineteta. Rinnatabletid muudavad teie rinnad tugevamaks, siledamaks ja suuremaks. Tunned end ja näed nooruslikum välja. Taimsed rindade suurendamise pillid ei mõjuta teie üldist tervist negatiivselt. Arvestades, et komponendid võivad imenduda teie vereringesüsteemi, on ülioluline, et kasutaksite rindade suurendamise lahust, mis ei sisalda keemilisi ühendeid. Valides lahenduse, mis sisaldab kemikaale, on teie tervis tõsiselt ohus ja teil võib tulevikus tekkida suuri probleeme.

Mis puutub looduslikesse rinnapillidesse, siis need ei sisalda kahjulikke komponente. Võite olla kindel, et te ei ohusta lõhnaaineid ega parabeene. Rinnatabletid pakuvad teile mittetoksilist viisi soovitud suuremate rindade saamiseks.

Rinnatablette pakuvad praegu mitmed tootjad ning naised kuulevad igasuguseid reklaame, mis lubavad neile suuremaid ja ilusamaid rindu. Raske on valida õiget rindade suurendamise lahendust. Selleks on soovitatav kaaluda kõigi olemasolevate lahenduste eeliseid ja puudusi. Mõned rindade suurendamise foorumid koos toote kommentaaridega ja kogenud kasutajad võivad teid aidata. Sealt leiate kõik vastused küsimustele järelmõjude kohta, võrrelda kasutajate arvamusi nende rinnapillide kohta.

Teie tähelepanu väärivad ainult need rindade suurendamise lahendused, mis pakuvad tõelistele klientidele suurepäraseid tulemusi. Teie õiget rindade suurendamise lahenduse valikut peaksid tõestama teiste naiste tunnistused, et see aitas neil rindade probleeme lahendada.

On ilmne, et toode, millest paljud naised kasu said, aitab tõenäoliselt ka teid. Samuti saate selle valimisel suuremad, tugevamad ja nooruslikumad rinnad. Kuid hoidke eemale rindade suurendamise pillidest, millel on palju negatiivset tagasisidet. Kulutage rohkem aega uurimisele rindade suurendamise foorumis!

Rindade suurendamise eelised

Iga naine tahab parem välja näha ja omada atraktiivseid täisrindu. Naistel on loomulik, et neil on loomulikult kaunid kindlad ja suured rinnad. Mõned meist tahavad aga atraktiivsemad välja näha ja tunnevad, et eesmärki on võimalik saavutada ka suuremate rindadega. Rindade suurendamisega on võimalik parandada oma välimust ja enesekindlust.
Nii on teil nii suurem tassi suurus kui ka palju tugevust. Kui sa näed suurepärane välja, tunned end samamoodi. Kõik depressiooni või rahutuse tunnused kaovad. Suuremate rindadega näed sa atraktiivsem välja, sul pole enam enesehinnanguprobleeme, hakkad ostma erinevaid, palju trendikamaid riideid, sinu lemmikuteks saavad madala kaelusega kleidid ja T-särgid.
Samuti valite keha järgivad särgid. Sinu paranenud välimus toob kaasa emotsionaalse ja psühholoogilise rahu.

Pidage meeles, et ainult looduslikud rindade suurendamise pillid muudavad teid suurepäraseks ja terveks! Teie väikesed või longus rinnad jäävad minevikku. Nii lihtne on saada ilusaid täis ja tugevaid rindu.

Rindade suurendamise tulemused

Tänapäeval otsustavad paljud naised oma rindu suurendada. Kasulik on aga mõelda selle põhjustele ja võimalikele tagajärgedele ning alles siis minna opereerima. Paljud naised on läbinud operatsiooni, kuid selle tulemused on igaühe jaoks erinevad, kuna kõik naised on ainulaadsed.

Esimene asi, mida peaksite mõtlema, kui soovite rindade suurendamiseks suunatud operatsiooni, on selle põhjus, st miks soovite seda teha. Igal juhul vestleb kirurg patsiendiga ja see vestlus on väga üksikasjalik. On väga oluline teada, miks te seda teete. Mõned naised teevad seda sellepärast, et keegi on neile öelnud, et nad peaksid seda tegema, või on naisi, kes soovivad välja näha nagu maailmakuulsad modellid.
Aga täpselt nendel kahel juhul võivad patsiendid rindade suurenemise tulemust nähes üsna ärritunud olla. Kuid tulemus on tõenäoliselt üsna rahuldav, kui teete operatsiooni, kuna teil on siiras põhjus.

Seega on väga oluline mõelda, milline on erinevus rindade suurenemise tulemuste vahel, mida soovite näha, ja nende vahel, mida te tõesti näete. Teatud naistel on märkimisväärsed valud, mis on palju tugevamad, kui nad arvasid. olla. Järelikult peaksid nad veetma puhkusel rohkem aega, kui nad eeldasid.

Veel üks asi, millele mõelda, on arm, mis võib olla rindade suurendamise operatsiooni tagajärg. Armi on võimalik eemaldada, kui naine kasutab mõnda spetsiaalset kreemi, kuid armi kadumise periood sõltub organismist.

Kokkuvõtteks peaks iga naine mõtlema operatsiooni tulemustele, eriti selle tagajärgedele. Oluline on mõelda rindade suurendamise operatsioonist tulenevatele emotsionaalsetele ja kehamuutustele ning väga oluline on meeles pidada, et tulemused võivad olla oodatust üsna erinevad.

Taimsed rinnasuurendused

Taimne rindade suurendaminekasutab rindade kasvu tekitamiseks mitmesuguseid ürte. Kuigi kõik on erinevad, on mõned sagedamini kasutatavad maitsetaimed. Taimne rindade suurenemine võib olla pillide, kreemide või vedelike kujul. Teised ettevõtted pakuvad pihustid. Erinevates ravimtaimede rindade suurendamise klassides kasutatavad ürdid võivad erineda, kuid enamasti on nende hulka kuuluvad Saw Palmetto, Wild Yam, Damiana, Blessed Thistle, Dong Quai ja apteegitilliseemned.

Taimset rindade suurendamist vaadates tehke kõigepealt kodutöö. Peaksite teadma, et taimne rindade suurendamine ei anna rinnaoperatsiooni kiireid tulemusi. Siiski puuduvad kõrvalmõjud: armid, valu või taastumisaeg, mille pärast kannatada. Veenduge, et teate komponente mis tahes taimses rindade suurendamise tootes, mida kaalute. Otsige koostisosade ohutust ja tõhusust ning kaaluge muid valikuid, kui olete ürtide suhtes allergiline. Kui te võtate mingeid ravimeid, pidage nõu oma arstiga.

Pärast paljusid uuringuid erinevates riikides näitasid uuringud, et ravimtaimed näitavad östrogeenset ja regenereerivat toimet naise kehale, eriti rindadele, puusadele, näo- ja kehanahale, juustele ja tupe epiteelkoele. Seega tõstavad naise sekundaarsed sootunnused ja ka naha ilu esile.

Kui arvate, et olete leidnud õige taimse rindade suurendamise toote, kontrollige seda ettevõtet. Parimad ettevõtted annavad teavet selle kohta, mida taimne rindade suurendamine võib teha ja mida mitte; ja ka öelda, millal ei ole mõistlik teatud ürte võtta. Näiteks ei tohiks raseduse ajal võtta mõningaid taimseid rindade suurendamise tooteid.

Parim rindade parandamine: rindade pillid

Enamusele naistele meeldib, kuidas nende rinnad välja näevad, kuni vananemisprotsess algab. Aja jooksul muudavad rinnad kuju, mõõtmeid, üldist välimust, lõpuks vajuvad alla. Vananenud vormitud rinnad on ptoosi tagajärg. On tõendeid, et naiste rinnad muudavad tavaliselt pärast rasestumist ja imetamist oma välimust. Nahk kaotab aja jooksul oma elastsuse ja rinnad vajuvad üha enam alla.

Paljud naised otsustavad selle probleemi lahendada rindade suurendamise operatsiooniga. Ameerika esteetilise plastilise kirurgia selts väidab, et ligikaudu 50 000 naist saavad rindade suurendamise operatsioonide kliinikute kliendid. Raskusi pole vähimalgi määral – operatsioon võib kesta maksimaalselt üks kuni kolm tundi.
Sõltumata valutundest operatsiooni ajal ja pärast seda võib tavaline naine minna tööle ja alustada oma igapäevast rutiini ühe nädalaga. Kuid pärast operatsiooni on alati mures mõnede negatiivsete aspektide pärast. Igatahes ei ole kõik psühholoogiliselt valmis rindade suurendamise operatsiooniks. Need, kes kardavad kirurgilist sekkumist, kuid soovivad elastset noort rinnakorvi, valivad ravimtaimeravi.

Rinnatabletid on selliste alternatiivsete looduslike rindade kasvu ravimite hulgas esikohal. Nende pillide taimne valem on üles ehitatud fütoöstrogeenile (taimne östrogeen), mis kutsub naise organismis esile prostaglandiinide tootmise, mis omakorda lõppeb rinnanäärmete klompimisega. Rinnapillide eeliseks on see, et need on taskukohased ja kättesaadavad ning neid saab osta ilma arstiga nõu pidamata. Rinda suurendavad pillid võivad aidata tõsta östrogeeni kogust ja muuta rinnakuded suuremaks.

Rinnapillid sisaldavad looduslikke koostisosi, mis sisalduvad paljudes seda tüüpi preparaatides ja võivad rindu parandada. Need on:
  • Võililles on teadaolevalt palju fütoöstrogeene. Võite võtta selle lehti või juuri või mõlemat, kas toidulisandina või joogina. Veel üks hea põhjus võilille kasutamiseks on see, et see suurendab energiat ja pikendab teie eluiga.
  • Dong Quai juur: veel üks meetod fütoöstrogeenide saamiseks. Lisaks toimib see rindade suurendamisel. Ja paljud daamid hindavad kindlasti veel üht selle taime eelist, milleks on selle võime leevendada menstruaalkoolikuid.
  • Apteegitilli võetakse teena või kreemi või losjooni lisandina. Naised võivad seda rindadele kanda. Afrodisiaakumina ravib apteegitill seksuaalset soovi nii meestel kui naistel. See on rikas östrogeensete elementide ja taimsete toitainete poolest. Kui soovite seksuaaltungi intensiivistada, kasutage apteegitilli toiduna või ravina.
  • Fenugreek oli üks koostisosadest, mida kasutasid haaremites elanud Lähis-Ida naised. Nad valisid lambaläätse rindade suurendamise ravimtaimeks. Fenugreek rõhutab rindade kasvu spetsiaalsete naiselike hormoonide, steroidide eellaste abil. See sisaldab ka suures koguses taimseid kemikaale.
  • Wild Yam sobib hästi kokku lambaläätse sisuga, kuna see on rikas ka taimsete toitainete poolest. Kõiki neid koostisosi peetakse rindade suurendamise komponentideks. Kuid mis veelgi olulisem, metsik jamsi võib aidata PMS-i ajal või menopausiprobleemide korral.
  • Pueraria Mirifica: see lõplik koostisosa ühendab kõigi ülalkirjeldatud taimede omadused. See aitab menopausi ajal, parandab naha ja rinna seisundit, peatab vananemisprotsessi ja parandab vereringet.
Mainitud abinõud on tavaline rinnakasvu tablettide koostis. Enne rinnapillide ostmist kontrollige koostisosade loendit, kuna see peab sisaldama looduslikke taimi, mida te juba tunnete. Kui valite kasulikud rindade suurendamise pillid, võite olla kindel, et teie rind on kuu aja jooksul imeliselt täidlasem, ümaram ning tõeliselt veetlev ja suur.

Rinnapillide eelised

Te tunnete end palju paremini iseendast ja elust sinu ümber. Suurem usaldus naise vastu muudab asjaolusid. Ta vaatab oma peegelpilti suure rõõmuga. Seda märgatakse alati, kui daamid tunnevad end hästi ja see teeb nad õnnelikumaks! Rinnapillid annavad teile selle suurepärase tunde!

Rinnapillid peaksid sisaldama esmaklassilisi taimseid koostisosi ja iga koostisaine eesmärk on stimuleerida loomulikku kasvu, samas kui ohutu ja looduslik päritolu ei ole probleem.

100% raha tagasi garantii on täiendav pluss ja panus toote turvalisusesse. Rinnapillide ostmisel ei riski te millegagi, isegi raha eest!

Rindade suurendamine: kõrvaltoimed

Sõltuvalt sellest, millise rindade suurendamise vormi valite, on need erinevad kõrvaltoimed. Kõrvaltoimed ei ole eranditult negatiivsed, kuid mõned neist on. Teised on positiivsed. Nii et teil on kindlasti hea arusaam sellest, mida oodata, kui teete selle elu muutva otsuse.

Taimsete rindade suurendamise kõrvalmõjud

Ainulaadne ravimtaimede ja mineraalide segu, mida leidub ürtide rindade suurendamises, on iseenesest võimsad ravimid, mida kasutatakse paljude tervisehäirete raviks. Kokkuvõttes on need aga jõuline käik, mis muudab teie hormoonide mustreid.

Sellel hormoonide muutumisel võib olla positiivne mõju teie menstruaaltsükli reguleerimisele. Kuid teisest küljest on taimsete pillide võtmine keelatud, kui olete rase või toidate last rinnaga. Kuigi puuduvad konkreetsed tõendid probleemi olemasolu kohta, on väike tõenäosus, et see võib kahjustada teie last või sündimata loodet.

Rinnaimplantaadi kirurgia kõrvalmõjud

Kõige vastuolulisem on see, et on tehtud hulgaliselt uuringuid, mis loodavad kindlaks teha rinnaimplantaatide negatiivsed tervisemõjud. Ilmselgelt peeti silikoonist rinnaimplantaate, mille FCC keelustas 1992. aastal, ohtlikuks, kuna need võisid lekkida naiste kehasse ja põhjustada neile korvamatut kahju.

Tänapäeval kasutatakse soolalahust ja kuigi see ei tundu nii loomulik, ei ole see kahjulik aine. Endiselt on võimalus, et implantaat võib talitlushäireid teha, kuid sel juhul on selle eemaldamine lihtne.

Rindade suurendamise ravi eesmärk on parandada nende inimeste välimust, kes mõistavad, et nad on juba atraktiivsed. Sellesse ravisse õige suhtumisega sisenedes on rindade suurendamine üks parimaid asju, mida inimene saab teha. Taimne rindade suurendamine on parim valik, mille saate valida: kõrvalmõjudeta ja garanteeritud toime.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Akne ravimite ja ravi täielik juhend

Mis on akne? Aknest räägivad kõik, seega on vaja selle mõiste määratlust. Akne on termin, mida kasutatakse tavaliselt rasundite (teisisõnu valgepeade ja tedrepeade) pooride, pustulite, sõlmede või põiega seotud pooride kohta, mis mõjutavad nägu, kaela, õlgu, rindu, selga, jalgade ja käte ülemisi osi. Akne on suur probleem peaaegu kõikidele noorukitele ja üsna paljudele täiskasvanutele ning see kestab mõnda aega. See probleem on tüüpiline erineva vanuse, rassi ja sooga inimestele. Selle all kannatab suur hulk inimesi kõigis maailma riikides. Kõige hullem akne puhul on pustulite ja armide kole välimus, mis on sageli akne tagajärjed. Aknel on märkimisväärne sotsiaalne mõju. Inetud pustulid panevad paljusid inimesi apteeki või apteeki kiirustama, sest inimesed arvavad, et akne mõjutab negatiivselt nende omavahelisi suhteid. Aastas kulutavad inimesed kogu maailmas aknetoodete ostmisele tuhandeid miljoneid USA dollareid. Akne tüübid Pimples on kõige levinum akne tüüp ja see on tüü

Mis on akne? Põhjalik ülevaade akne, vistrike ja mustpeade kohta: sümptomid, põhjused, ravivõimalused.

Kõik selle akne teemalise jutuga võiksime sama hästi proovida haigusseisundit veidi määratleda. Akne on tavaliselt kasutatav nimetus rasu (tuntud ka kui valgepead ja mustad täpid), vistrikud, sõlmed või tsüstid, mis võivad tekkida näole, kaelale, õlgadele, rinnale, seljale, õlavartele ja säärtele. Enamik teismelisi ja suur hulk täiskasvanuid kannatab akne all pikemat või pikemat aega. See seisund ei piirdu ühegi vanuserühma, rassi või sooga. See mõjutab sadu miljoneid inimesi kogu maailmas. Suurimad probleemid akne puhul on vistrike ebameeldiv välimus ja armid, mida need võivad endast maha jätta. Akne tüübid Kuigi vistrikud on vaieldamatult kõige levinum akne vorm ja millega enamik inimesi tõenäoliselt kokku puutub või kannatab, peaksite teadma, et on ka teisi akne vorme. Lihtsaim vorm on akne vulgaris, millel on ainult komedoonid, mis on kõige lihtsamad kahjustused. Vigastused on akne poolt mõjutatud väikesed nahalaigud, kuigi termin "kahjustus" ei piirdu akne põhjus

Rindade suurendamise operatsiooniga seotud riskid: ohutus ennekõike!

Paljud naised tahavad oma rindu suuremaks muuta. Vastuse võib leida silikoongeeli sisestamisel või rinnaimplantaatidega suurendamisel – rinnaoperatsioon . Kõik teavad, millised ohtlikud tagajärjed anesteesial võivad olla. Lisaks võivad paljud naised kannatada tugevate valude all ja vajavad pikka taastumisaega, mis tähendab, et nad ei osale täielikult oma töö- ja pereelus. Patsiendid peavad valu leevendamiseks võtma tablette, kuna rinnad on pärast kirurgilist protseduuri väga valusad ja hellad. See tähendab, et kogu rindade suurendamise protsess läbi operatsiooni on uskumatult kallis ja riskantne. Selliseid valikuid nagu süstid, geelid, ravimid ja kreemid saab teha, mõtlemata kemikaalide ja hormoonide võtmise tagajärgedele. Püüdke neist ebaloomulikest lahendustest eemale hoida. Mis täpselt on rindade suurendamise operatsioon ja kuidas sellega kaasnevaid riske vältida? Enne rindade suurendamise operatsiooni Kui kaalute rinnaoperatsiooni, peate arutama oma kirurgiga rindade suurendamise