Otse põhisisu juurde

Naiste libiido saladuste avamine: naiste seksuaaltervise põhjalik juhend

Paljud naised kogevad seksuaalelus probleeme ja otsivad lahendusi. Probleem on selles, et saate hõlpsasti leida meeste jaoks mõeldud toote: alates tuntud Viagrast kuni kõigi nende taimsete pillide ja kreemideni. Kuigi need valikud suurendavad naiste sugutungi, on need mõeldud meestele ja võivad põhjustada kõrvaltoimeid.

Lugu naiste libiido taga

Sagedased probleemid, mis on seotud seksuaalvahekorraga, hirmutavad mehi, sest nad ei tea, kuidas nendega toime tulla ja kuidas olukorda parandada. Erinevad farmaatsiaettevõtted saavad sellest ideest ilmselgelt kasu, pakkudes oma seksuaalsuhete pärast hõivatud meestele meeste tugevdamise tablette. Siiski võib madala libiido kaebusi näha ka naistel, eriti 40ndates eluaastates. Seda olukorda väljendab enamikul juhtudel huvi ja/või energia kiire kadumine enne, kui naised kunagi orgasmini jõuavad. See probleem häirib daame ja kasvab suhete harmooniat ohustavaks teguriks.

Väga sageli on tavalisenaise olemasolu täis palju probleeme, mille põhjused võivad olla sotsiaalses reaalsuses, emotsionaalsetes kogemustes ja füüsilises tervises. Naistel on perekonnaga seoses tööülesannetega üsna palju emotsionaalseid ja sotsiaalseid probleeme. Naistel on majapidamises palju ülesandeid, nad hoolitsevad laste ja pere varanduse eest. Ja samal ajal jätkavad naised kõvasti tööd. Nad peavad võitlema meestega võrdsel tasemel. Ja öösel on nad väsinud ja ei taha seda aega abikaasaga veeta, tahavad lihtsalt magada.

Madal naiste libiido võib olla emotsionaalsete ja sotsiaalsete probleemide tagajärg. Füüsilised võitlused võivad põhjustada ka madala naiste libiido. Kindlasti kõhklevad füüsiliselt terviseprobleemide all kannatavad naised keha nõrga reaktsiooni tõttu seksi suhtes. Nõrkade loomulike reaktsioonide kõige tavalisem mõju naiste seksuaalsuhetele on juhuslik ja nõrk, kui üldse, orgasm. Kuigi naised võivad saada rohkem orgasme kui mehed, kaotavad nad orgasmivõime sagedamini kui mehed.

Vagiina kuivus ja naiste libiido

tupekuivus, mis katkestab huvi seksuaalsuhted ja põhjustada naiste libiidoprobleeme, on põhjustatud hormonaalsete muutuste puudumisest ja madalast testosterooni tasemest; kui kehahormoone ja testosterooni on piisavalt, saavad naised seksi ajal ilma täiendava abita määrida. Nõrgad loomulikud reaktsioonid võivad tähendada ka nõrka orgasmi või isegi võimetust orgasmi saada. Hoolimata asjaolust, et naised saavutavad rohkem orgasme kui mehed, kaotavad need seksuaalsed olulised asjad kiiresti naiste kui meeste poolt.

Naiste tugevdamise pillid aitavad naistel, kes kannatavad tupekuivuse, viljatuse ja muude sellega seotud probleemide all, mis põhjustavad suhteprobleeme nende partneritega. Igatahes võivad rasestumisega seotud kahtlused ja surve hävitada paari lootuse rasestuda ja tekitada seetõttu partnerite vahel suurt pinget. Viljatust võivad määrata ka vähese seksuaaliha juhtumid, mis omakorda on tingitud naiste valusatest kogemustest, mis sageli panevad nende keha seksuaalimpulsid automaatselt sulguma.

Anorgasmia

Kas teil on probleeme orgasmiga? Tundub, et olete väga põnevil, kuid see ei aita. Sel juhul kannatate tõenäoliselt anorgasmia käes., teadmata sellest midagi.

Terviseprobleeme käsitlevad uuringud on pühendatud meeste kitsikustele. Mehele pakutakse alternatiive, kui ta peab erektsioonihäireid ravima, võttes arvesse juhtumeid, mil operatsioon võib olla lahendus, kuid mitte ainus väljapääs olukorrast ning millal võivad aidata pillid ja toidulisandid. On kätte jõudnud hetk oma probleeme tähelepanelikult vaadata.

Kui teie olete see, kes pole pikka aega seksist rahuldust saanud ja see ei paistnud kedagi hoolivat, siis peaksite teadma kohutava statistika andmeid. Sa ei ole üksi. Veelgi enam, kuni 15% naistest ei saa ilma erilise abita orgasmi ja pooled naistest kogevad sageli selliseid takistusi. Kui umbes 65% naistest ei ole intiimsusega rahul, muutub see tõsiseks probleemiks.

Mitte kaua aega tagasi määratlesid naiste seksuaaltervise spetsialistid mõisteanorgasmia täpsemalt.

Anorgasmia põhjused

Vaatamata kõrgendatud seksuaalse erutuse/erutuvuse eneseteadetele, puudub igat tüüpi stimulatsiooni korral orgasm, orgasmiaistingu tugevus on märgatavalt vähenenud, naiste libiido väheneb või orgasmi ilmnemise ilmselge viivitus.

Kuna anorgasmia võib juhtuda nii meestel kui naistel, kuid sagedamini kannatavad selle all naised. Meeste anorgasmiat eriti ei uuritud. Anorgasmia võib olla kahte tüüpi: primaarne anorgasmia, kui orgasmi pole kunagi kogetud, ja teine ​​tüüp on sekundaarne anorgasmia, juhul kui inimene on varem orgasmi saanud, kuid mingil põhjusel enam ei koge. isegi kui ta teeb, saavutatakse orgasm masturbeerimisega ja mitte loomulikult seksi ajal. Ravi valitakse vastavalt juhtumi üksikasjadele ja sõltuvalt sellest, kes paaril anorgasmia all kannatab: mees või naine.

Kui olete probleemi põhjuse leidnud, olete selle osaliselt lahendanud. Miski provotseerib teie kehas probleemi ja peaksite proovima düsfunktsiooni ravida, et teada saada selle põhjus. Tasub kõigepealt konsulteerida arstiga, et olla kindel, et teil ei ole mõnda haigust, vaid selleks, et see võimalus kohe alguses välistada. Selline põhjus on võimalik mõlema anorgasmia vormi puhul. Kui sellised põhjused välistate, on aeg diagnoosida ja ravida. Samamoodi, kui probleemi juur on psühholoogiline, näiteks inimest on väärkoheldud, võib spetsialist määrata nõustamise.

Anorgasmia: ravivõimalused

Kui inimene on surve all ja ei suuda partneriga lõõgastuda, mõtted on kaugel ega keskendu seksile, siis juhtub seda sageli. Tuleb puhata, tervislikult toituda, trenni teha ja lähedastelt abi saada. anorgasmia ravi ei ole tegelikult raske, kuid sobiv elustiil on seksuaalselt tervena püsimiseks oluline.

Regulaarseid orgasme kogeb 30% naistest. Paljud naised vajavad kliitori stimuleerimist, eriti käsitsi või suu kaudu. Tõenäoliselt pole te enam nii tähelepanelik kui varem. Seksuaalelus juhtub selliseid asju. Kujutage ette seksuaalselt atraktiivseid asju ja arutage neid punkte oma partneriga, proovige uusi asju. Soovitav on seksiterapeudi abi, kes aitab teie ellu romantikat tagasi tuua ja sama naudingut uue jõuga nautida!

Naiste libiido tõstmise pillid muudavad verevoolu intensiivsemaks. Veri tormab suguelunditesse ja see aitab luua looduslikku määrdeainet, kui teil on tupe kuivus. Kõige olulisem anorgasmiaga seotud probleemide puhul on see, et need stabiliseerivad hormoonide taset ja lisavad aistinguid, aidates seeläbi saavutada orgasmi. Need on ohutud ja tõhusad kasutamiseks koos teiste ravimitega, mida peate tõenäoliselt samaaegselt võtma.

Kuidas parandada naiste seksitungi?

Sisuliselt sisaldavad seksitungi parandavad lahendused naistele kahte peamist funktsiooni: parandada nende intiimset elu ja aidata säilitada rahulolevaid suhteid oma lähedastega. . Naisi parandavad pillid suurendavad naiste soovi seksuaalvahekorraks ja aitavad toime tulla nende sagedaste intiimprobleemidega. Emotsionaalsed, füüsilised ja sotsiaalsed probleemid mõjutavad seksuaalelu halvasti. Selle asemel, et oma partneriga seksi nautida, veedavad naised suurema osa oma õhtutest unele ja puhkamiseks. See tähendab, et nad kaotavad täielikult seksisoovi ja energia.

Lisaks aitavad seksuaalset iha tõstvad lahendused rõõmustada daame, kellel on viljatusprobleemid, mis mõjutavad nende intiimsuhteid. Tegelikult võivad lapse eostamisega seotud mured ja stress mõjutada partnerite rasestumise eesmärki ja seega lisada meeste ja naiste vahel rohkem emotsionaalset pinget.

Madal seksuaalne isu, mis on tingitud mõnest traumaatilisest minevikukogemusest, mis sulges naiste keha seksuaalimpulsid, võib samuti põhjustada viljatusprobleeme.

Füüsilised võitlused on emotsionaalsete ja sotsiaalsete probleemide kõrval veel üks madala libiido põhjus. Naistel, kellel on tervisega probleeme, on vähem seksuaalseid soove kui tervetel naistel. Põhjus on selles, et nende keha reaktsioonid muutuvad nõrgaks. Naiste madala libiido üheks põhjuseks on tupe kuivus. Kui naised selle all kannatavad, ei ole nad seksist huvitatud. Selle põhjuseks on hormonaalsed muutused organismis ja madal testosterooni tase. Kui hormoonide tase on tasakaalus, kuid probleem on endiselt olemas, võib paar selle probleemi lahendamiseks kasutada seksuaalvahekorra ajal määrimist.

Keha nõrk reaktsioon tähendab nõrka orgasmi või orgasmi puudumist. Kuigi naistel võib olla mitu intensiivset orgasmi, kaotavad nad selle võime palju kiiremini kui mehed.

Kuna enamik naiste tervist parandavaid tablette peetakse 100% kahjutuks, ei pea naised seda tegema. muretsege selliste pillide võtmisel mis tahes kahjulike tulemuste või kõrvaltoimete pärast. Neid toidulisandeid ei pea tegelikult isegi meditsiinitöötaja määrama.

Kui naise eesmärk on rasestuda, ei ole mingit garantiid, et ta seda naiste tugevdavate pillidega saavutab. Nad aitavad protsessi kaasa, suurendades vastupidavust ja seksuaalset jõudlust. Võimalus on parandada nii meeste kui ka naiste seksuaalelu ja kui me räägime naistest, siis peame silmas naiste tugevdamise tablette.

Naiste parandamiseks mõeldud pillid

Naiste turgutamist parandavad pillid võivad aidata naistel parandada oma seksuaalelu ja lahendada reproduktiivsüsteemiga seotud probleeme. Naised võivad hakata tundma seksuaalset iha ja näidata üles suuremat huvi seksuaalelu vastu, mis parandab paarisuhteid üldiselt. Naistele mõeldud pillide koostisosad hõlmavad damianalehte, lagritsajuurt, vaarika lehtede ekstrakti, musta cohoshi juurt, palderjanijuurt ja ingverijuurt.

  •  Vaarikalehe ekstrakt on naiste toonik ja nn rasedusrohi. See suurendab lapse saamise võimet.
  • Lagritsajuur tugevdab naiste neerupealisi ja parandab ka hormonaalseid funktsioone. Damiana leht on kuulus afrodisiaakum.
  • Palderjani, ingveri ja musta cohosh'i juured on ka naiste tervist parandavate pillide koostisosad. Need leevendavad stressi ja pingeid, stimuleerivad seksuaalset iha ja parandavad hormonaalset taset.

Ühe nendest toodetest on seksuaalseid stimulante kasutavate naiste kehas ilmnenud mitmeid olulisi muutusi, näiteks : palju väiksem ebamugavustunne menstruatsiooni ajal, lõõgastavam uni, tihedam suguelundite kokkutõmbumine ja suurem rind.

Määrimine parema naisseksi nimel

Suhtlemine partneriga on parema seksi kõige olulisem element. See on lihtne tõsiasi, kuid samal ajal ka kõige problemaatilisem asi, kui üritate oma partneriga lähedane olla. Paljud inimesed lihtsalt vaikivad ja varjavad oma rahulolematust ning mõnel äärmisel juhul matkivad seksuaalset rahulolu. Kuid ärge lootke, et teie partner arvab, mis teid rahulolevaks teeb, ilma teiepoolse märgita. Ja kui te pole kunagi varem rahulolematust näidanud, ei saa teie partner sellest kunagi teada.

Kui sul siiski jääb julgusest põhjalikuks vestluseks puudu, on palju võimalusi, kuidas partnerile seksi ajal näidata, mis sulle meeldida võib. Vihje sellele kuidagi, kas oigates või keha liigutades. Veel üks võimalus on liigutada oma partneri kätt ja näidata talle, mida sa tahaksid, et ta teeks.

Oluline on olla valmis tegema kompromisse, eriti seoses vahekordade sageduse ja selle pidamise viisidega, mis teevad mõlemad rahulolevaks. Pidage alati meeles, et igaüks teist soovib, et teine ​​​​oleks õnnelik ja tahaks teada, mis teid rahulolevaks teeb.

Kiireid muutusi ei tule, sest seks on midagi, mis vajab aega, sama mis viljakas vestlus. Kui sul aga õnnestub see alustada, ole valmis avatumaks vestluseks, mis paneb sind mõistma, mis on sinu partnerile hea.

Soovitatav on leida looduslikku päritolu tõhusad ja kahjutud naiste parandamise pillid. Need tooted mõjutavad positiivselt verevoolu suguelunditesse ja soodustavad tupe õiget määrimist. , mis võimaldab vabaneda kuivusest.

Naistele mõeldud määrdekreemid

Saadaval on mitmeid erinevaid naiste parandamiseks mõeldud tooteid, mis aitavad tuppe määrida; kuid need ei anna pikaajalisi tulemusi ega karmistavat kasu.

Naistele mõeldud määrdekreemide kasutamisel on tagatud järgmised eelised:

  • Kohe tupe pinguldav tunne – tunnetage eeliseid mõne minutiga
  • Parem seksiisu
  • Taastage tupe elastsus
  • Vagiina kuivuse leevendamine – peatage valu selle ajal Seksuaalvahekord
  • Suurenenud verevool vagiinasse – teie libiido tõstmine
  • Suurem tundlikkus – nautige seksuaalvahekorda rohkem
  • Vähendage tupeinfektsioonide (nt soor) riski

Kui soovid suurendada tundlikkust tupeseinu pingutades või leevendada tupe kuivust, siis tuleks kasutada naiste erutus- ja määrdekreemi!

Lopiline naiste parandamine 

Mis puudutab paikseid naiste parandamise tooteid, siis neid tarnitakse tavaliselt uuendusliku transdermaalse manustamissüsteemi abil. Annus ravimit läheb teatud aja jooksul läbi naha vereringesse. Tavaliselt kasutatakse naha läbilaskvuse parandajaid koos botaaniliste ekstraktide ja ravitoitainetega. See viib naiste seksuaalsete tunnete paranemiseni.

Seetõttu on oluline valida naissoost parandamise tooted hoolikalt, pöörates tähelepanu nendes sisalduvatele taimsetele koostisosadele. Hea mõte on konsulteerida arstide või naturopaatidega ja eelistada tooteid, mis parandavad teie seksuaalseid aistinguid, säilitades samal ajal teie reproduktiivse funktsiooni. Alati on hea leida teavet uuringute kohta ja lugeda teadlaste leide toote kohta, mida soovite valida.

Lisaks on teil õigus valida parimad naiste parandamise pillid. Olenemata sellest, kas olete naine, kes ostab turgutavaid pille endale või mees, kes soovib oma partnerile meeldida, peaksite valima kõrgeima kvaliteediga naiste parandamise pillid. Tasub teada, et orgaanilised komponendid on kallimad, kuid neid sisaldavad tooted on ostmist väärt!
 

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Akne ravimite ja ravi täielik juhend

Mis on akne? Aknest räägivad kõik, seega on vaja selle mõiste määratlust. Akne on termin, mida kasutatakse tavaliselt rasundite (teisisõnu valgepeade ja tedrepeade) pooride, pustulite, sõlmede või põiega seotud pooride kohta, mis mõjutavad nägu, kaela, õlgu, rindu, selga, jalgade ja käte ülemisi osi. Akne on suur probleem peaaegu kõikidele noorukitele ja üsna paljudele täiskasvanutele ning see kestab mõnda aega. See probleem on tüüpiline erineva vanuse, rassi ja sooga inimestele. Selle all kannatab suur hulk inimesi kõigis maailma riikides. Kõige hullem akne puhul on pustulite ja armide kole välimus, mis on sageli akne tagajärjed. Aknel on märkimisväärne sotsiaalne mõju. Inetud pustulid panevad paljusid inimesi apteeki või apteeki kiirustama, sest inimesed arvavad, et akne mõjutab negatiivselt nende omavahelisi suhteid. Aastas kulutavad inimesed kogu maailmas aknetoodete ostmisele tuhandeid miljoneid USA dollareid. Akne tüübid Pimples on kõige levinum akne tüüp ja see on tüü

Mis on akne? Põhjalik ülevaade akne, vistrike ja mustpeade kohta: sümptomid, põhjused, ravivõimalused.

Kõik selle akne teemalise jutuga võiksime sama hästi proovida haigusseisundit veidi määratleda. Akne on tavaliselt kasutatav nimetus rasu (tuntud ka kui valgepead ja mustad täpid), vistrikud, sõlmed või tsüstid, mis võivad tekkida näole, kaelale, õlgadele, rinnale, seljale, õlavartele ja säärtele. Enamik teismelisi ja suur hulk täiskasvanuid kannatab akne all pikemat või pikemat aega. See seisund ei piirdu ühegi vanuserühma, rassi või sooga. See mõjutab sadu miljoneid inimesi kogu maailmas. Suurimad probleemid akne puhul on vistrike ebameeldiv välimus ja armid, mida need võivad endast maha jätta. Akne tüübid Kuigi vistrikud on vaieldamatult kõige levinum akne vorm ja millega enamik inimesi tõenäoliselt kokku puutub või kannatab, peaksite teadma, et on ka teisi akne vorme. Lihtsaim vorm on akne vulgaris, millel on ainult komedoonid, mis on kõige lihtsamad kahjustused. Vigastused on akne poolt mõjutatud väikesed nahalaigud, kuigi termin "kahjustus" ei piirdu akne põhjus

Rindade suurendamise operatsiooniga seotud riskid: ohutus ennekõike!

Paljud naised tahavad oma rindu suuremaks muuta. Vastuse võib leida silikoongeeli sisestamisel või rinnaimplantaatidega suurendamisel – rinnaoperatsioon . Kõik teavad, millised ohtlikud tagajärjed anesteesial võivad olla. Lisaks võivad paljud naised kannatada tugevate valude all ja vajavad pikka taastumisaega, mis tähendab, et nad ei osale täielikult oma töö- ja pereelus. Patsiendid peavad valu leevendamiseks võtma tablette, kuna rinnad on pärast kirurgilist protseduuri väga valusad ja hellad. See tähendab, et kogu rindade suurendamise protsess läbi operatsiooni on uskumatult kallis ja riskantne. Selliseid valikuid nagu süstid, geelid, ravimid ja kreemid saab teha, mõtlemata kemikaalide ja hormoonide võtmise tagajärgedele. Püüdke neist ebaloomulikest lahendustest eemale hoida. Mis täpselt on rindade suurendamise operatsioon ja kuidas sellega kaasnevaid riske vältida? Enne rindade suurendamise operatsiooni Kui kaalute rinnaoperatsiooni, peate arutama oma kirurgiga rindade suurendamise