Otse põhisisu juurde

Meeste viljatuse mõistmine: kuidas edendada meeste reproduktiivtervist?

On paare, kes lihtsalt ei saa rasestuda pärast paljusid katseid ühe aasta jooksul. Kui tuvastatakse, et probleem on mehes, nimetatakse seda meeste viljatuseks. Statistika kohaselt moodustab meeste viljatus kolmandiku teatatud viljatusjuhtumitest.


Mehel diagnoositakse meeste viljatus, kui tal on probleeme ejakulatsiooni või sperma arvuga. Ejakulatsioon on siis, kui orgasmi ajal eraldub sperma läbi peenise. Kui mees ei suuda naise rasestumiseks spermat korralikult vabastada, võivad tal olla erektsioonihäired, enneaegne ejakulatsioon, retrograadne ejakulatsioon (mille puhul sperma surutakse tagasi põide) või operatsioonist või kiiritusravist tulenevad tüsistused.

Ka mehe sperma võib olla "ebanormaalne", mis väidetavalt on väärarenguga ja lühikese elueaga. Seega ei saanud sperma õigesti "ujuda". Selle põhjuseks on munandite ebanormaalne areng või põletik ja munandikotti paistes veenid. See seisund soojendab munandikotti sisemust ja võib kriitiliselt mõjutada sperma tootmist.

Madal spermatosoidide arv (või spermatosoidide puudumine üldse) võib olla põhjustatud raskest mumpsi infektsioonist, hormonaalsest häirest, pärilikest teguritest või infektsioonidest. Selle võib vallandada ka kitsa või piirava aluspesu kandmine, tubaka, alkoholi või ebaseaduslike uimastite liigne tarbimine ning kokkupuude kiirguse või mürgiste kemikaalidega.

Võite küsida, kas meeste viljatust saab ravida. Muidugi võib olla. Tegelikult saab enam kui 50 protsenti meeste viljatuse juhtudest ravida. Tavapäraste meetoditega ravimine võib aidata paaril normaalse seksuaalvahekorra kaudu rasestuda. On ravimeid, antibiootikume ja hormoone, mida mees võib võtta, et aidata kaasa sperma tootmisele, vabaneda infektsioonidest või aidata kaasa hormonaalse tasakaaluhäire korral. Samuti võite proovida kanda avaraid riideid, nagu bokserid, või vältida mullivanne, saunasid ja pikki kuuma duši all käimist.

Saadaval on ka muud ravimeetodid, kuigi need võivad olla invasiivsed või liiga kallid. See hõlmab kehavälist viljastamist, kunstlikku viljastamist ja spermadoonori kasutamist. In vitro viljastamine hõlmab paari sperma ja munaraku viljastamist laboris ning viljastatud munaraku paigutamist emaslooma emakasse. Kunstlik viljastamine seevastu hõlmab spermatosoidide kogumist ja selle käsitsi asetamist munajuhadesse või emakasse, et hõlbustada viljastumist. Doonorsperma võib hoopis omandada juhul, kui spermatosoidide tootmine puudub või mehe spermaga on muid funktsionaalseid probleeme.

Lisaks ülaltoodule on mitmeid taimseid tablette, mis tõestatult suurendavad sperma mahtu ja meeste viljakust.

Meeste viljakuse tähtsus

Meeste viljakus on meessoost elanikkonna jaoks väga oluline. Veel aastaid varem leidsid mehed oma viisid, kuidas viljatust ravida ja viljakust suurendada. Mõned kasutavad viljakuse suurendamiseks ürte, nagu palmetto, metsik porgand, metsik jamss, elujuur ja punane ristik. Teised ühinevad vanade traditsiooniliste tantsudega, mida tavaliselt pakutakse viljakuse iidolitele. Mõned pakuvad isegi eluskanu või muid ohvreid eelmainitud jumalatele. On tõsi, et mõned kaasaegsed mehed teevad kas ühe või kaks nimetatud rituaalidest, et nad saaksid täita oma vastutust järglaste sünnitajana. Iga mees loodab ka isaks saada, seega peab ta andma kõik endast oleneva, et isaks saada.

Teadus on tõestatud kui tänapäeva inimkonna suurim saavutus. See on loonud viise, kuidas võidelda meeste viljakuse probleemiga. Selle loomingu taga olevad inimesed on tõeliselt mures viljatute meeste arvu suurenemise pärast. Seega avastavad nad ühe lihtsa, kuid siiski parima viisi, kuidas sellise probleemiga toime tulla. Eksperte julgustatakse olema aktiivne liige elu toetavas liikumises. Nad julgustavad paare rahuldustpakkuva seksuaalelu kaudu üksteise seltskonda nautima. Nad on alati valmis täitma iga mehe vajadused. Osana oma pühendumisest on nad loonud loodusliku toidulisandi, mis rahuldab meessoost elanikkonna vajadusi.

Mees toodab normaalseks spermakoguseks 2 kuni 5 milligrammi. Seal peaks olema vähemalt 40 miljonit spermatosoidi, millest 75% koguarvust on elus. Ülejäänud 25%, mis on surnud, peetakse normaalseks. Seega peab mees lapse saamiseks tootma kokku 40 miljonit seemnerakku. Järelikult põhjustab väike spermatosoidide arv meeste viljakuse probleeme. On toidulisandeid, mis võivad aidata inimesel sperma mahtu suurendada. Need toidulisandid suurendavad ka seksuaaltungit ja parandavad vastupidavust. Ütlematagi selge, et see toidulisand suurendab paarile meeldivat rõõmu. See on kasulik mõlemale liikmele, et saavutada rahuldustpakkuv seksuaalsuhe. Seetõttu tähendab hea seks head kooselu.

Sperma ja viljatus: kas on seos?

Sperma ja viljatus: kas on seost? Kas saate viljatust ennetada, suurendades sperma mahtu ja parandades erektsiooni? Kui jah, siis kuidas?

Umbes 15% esimest rasedust proovivatest paaridest ebaõnnestub. Enamik ametiasutusi määratlevad need patsiendid peamiselt viljatutena, kui nad ei ole pärast üheaastast kaitsmata vahekorda rasestutud. Tavaliselt rasestub 12 kuu jooksul 80–85% paaridest, kes ei kasuta rasestumisvastaseid vahendeid, ning pärast seda aega ilmuvaid inimesi tuleks seetõttu pidada võimalikuks viljatuks ja neid tuleks hinnata. Kui tuvastatakse, et probleem on mehes, nimetatakse seda meeste viljatuseks. Statistika kohaselt moodustab meeste viljatus kolmandiku teatatud viljatusjuhtumitest.

Mehel diagnoositakse meeste viljatus, kui tal on probleeme ejakulatsiooni või sperma mahuga. Ejakulatsioon on siis, kui orgasmi ajal eraldub sperma läbi peenise. Kui mees ei suuda naise rasestumiseks spermat korralikult vabastada, võib tal olla: erektsioonihäired, enneaegne ejakulatsioon, retrograadne ejakulatsioon (mille puhul sperma surutakse tagasi põide) või operatsioonist või kiiritusravist tulenevad tüsistused.

Madala spermatosoidide arvu põhjused

Ka mehe sperma võib olla "ebanormaalne", mis väidetavalt on väärarenguga ja lühikese elueaga. Seega ei saanud sperma õigesti "ujuda". Selle põhjuseks on munandite ebanormaalne areng või põletik ja munandikotti paistes veenid. See seisund soojendab munandikotti sisemust ja võib kriitiliselt mõjutada sperma tootmist.

Madal spermatosoidide arv (või spermatosoidide puudumine üldse) võib olla põhjustatud raskest mumpsi infektsioonist, hormonaalsest häirest, pärilikest teguritest või infektsioonidest. Selle võib vallandada ka kitsa või piirava aluspesu kandmine, tubaka, alkoholi või ebaseaduslike uimastite liigne tarbimine ning kokkupuude kiirguse või mürgiste kemikaalidega.

Meeste viljatus: riskitegurid

Mehe sperma ja tema sperma segu kulgeb mehe eesnäärmes. Seega, kui mehe eesnääre on defektne, siis see ei töötaks hästi. See põhjustaks sperma vale voolu naise suguelunditesse. See probleem on hästi tuntud viljatuse põhjus.

Enamikul meestel esinevad geneetilised probleemid põhjustavad ka viljatust. Seda iseloomustavad kromosoomiprobleemid. Kui mehel on kromosoomiprobleemid, võib see mõjutada sperma tootmist ja ka tema keha rakkude jagunemist. Erektsioonihäired ja ejakulatsiooniprobleemid on samuti viljatust põhjustavad tegurid.

Erektiilne düsfunktsioon tähendab, et mehe peenis ei suuda säilitada oma erektsiooni, mis on vajalik vagiina tungimiseks. Teisest küljest on ejakulatsiooni probleem võimetus toota raseduse ajal vajalikke kehavedelikke, mis on spermat sisaldav sperma. Testosterooni puudus, mis on hormonaalne häire, võib samuti põhjustada viljatust.

Viljatust põhjustavad meditsiinilised haigused

On mõned meditsiinilised haigused, mis põhjustavad viljatust. Palavik võib mõjutada sperma tootmist. Diabeet mõjutab mehe erektsiooni ja ejakulatsiooni. Hüpertensioon mõjutab ka mehe erektsiooni. Südamehaigustega mehed on ka kõige tõenäolisemalt erektsiooniprobleemide tõttu viljatud. Neeruhäired mõjutavad tohutult isase paljunemisvõimet. See mõjutab meeste sperma kvaliteeti. Suguelundite vähk vähendab oluliselt viljakust. Lõpuks on alkohol, liigne kofeiin ja suitsetamine ning stress suurepärased meeste viljakuse alandajad.

Neid viljatuse põhjuseid võib näha kõikjal. Selliste probleemide ennetamiseks on ülioluline võtta arvesse neid tegureid, mis muudavad meeste viljakust. Enamik paare läheb selle probleemi tõttu lahku. Naise elu pole täisväärtuslik, kui tal pole oma lapsi. Mõned paarid püüavad probleemidega aeglaselt toime tulla. Suhte ja armastuse nimel hoiavad nad oma kannatuse viimast köit. Sellegipoolest leiavad mõnikord naised, et neil on oma eluviis rohkem rahuldust pakkuv. Seetõttu jätavad nad mehe maha ja leiavad teise mehe, kes suudab nende unistused ellu viia. See on halvim asi, mis mehega juhtuda võib.

Hea reproduktiivtervise säilitamine

Räägime reproduktiivtervisest. Tegelikult on see kõik seotud reproduktiivtervisega. Olenemata sellest, kas soovite suurendada sperma mahtu või te ei saavuta erektsiooni, kui seda vajate – kõik on seotud reproduktiivtervisega. Oma reproduktiivtervise täiuslikus seisukorras hoidmine annab teile palju suurema erektsioonitugevuse ja vastupidavuse ning üldise seksuaalse rahulolu. Lihtsamalt öeldes tagab hea reproduktiivtervis teile tervisliku seksuaalelu!

Tervisliku ja jõulise reproduktiivsüsteemi säilitamine on võib-olla üks olulisemaid asju, mida kõik poisid peaksid meeles pidama. Tehke oma reproduktiivsüsteemile teene, võttes arvesse järgmisi soovitusi:

  • Toituge tervislikult ja hästi tasakaalustatult. Normaalse erektsioonifunktsiooni tagamiseks peate hoidma pidevat verevoolu peenisesse, hoolitsedes seda varustavate arterite eest. Sööge kiudainerikast, vähese küllastunud rasvasisaldusega dieeti ja võite olla kindel, et väldite või vähendate artereid ahendavate ja ummistavate rasvade ladestumist. Hoiduge loomsetest rasvadest, suhkrust, praetud või rämpstoidust.
  • Jäta suitsetamine maha. Suitsetamine ahendab veresooni ja põhjustab naastude moodustumist arterites, mis varustavad peenist verega. Selle tulemuseks on erektsioonifunktsiooni halvenemine, peenise kokkutõmbumine ja impotentsus hilisemas elus.
  • Vältige likööri ja ohtlikke narkootikume. Alkohol ja narkootikumid seavad teid suure impotentsuse või erektsioonihäirete riski.
  • Treening. Treenimine on teie üldisele tervisele hea. Proovige kolm korda nädalas tempokat kõndimist, jooksmist, jalgrattasõitu või ujumist vähemalt 30 minutit päevas.
  • Võtke toidulisandeid. Teatud vitamiinid ja mineraalid on head üldise peenise tervise säilitamiseks, nagu A-vitamiin, B-vitamiini kompleks, C-vitamiin, E-vitamiin, kroom, tsink ja L-arginiin. Kuigi teatud maitsetaimed, nagu hõlmikpuu, ženšenn, damiana, sarsaparilla, metsik jamss, saepalmett, dong quai, gotu kola, hortensia juur ja pygeum, on teadaolevalt eriti kasulikud nõrga erektsiooni või impotentsuse korral. Kindlasti pidage esmalt nõu oma arstiga.
  • Turgutage oma tervist. Säilitage terve reproduktiivsüsteem ja eesnäärme vereringe regulaarse erektsiooni ja ejakulatsiooniga.
  • Aidake oma reproduktiivsüsteemi. Sperma mahu suurendamiseks on palju põhjuseid. Oleme neid põhjuseid juba varem arutanud. Nüüd aita oma peenist! On teatud tooteid, mis aitavad teil suurendada sperma mahtu ilma kõrvaltoimeteta.

Mis on viljakuse analüüs?

Sperma ja viljakuse analüüs on protsess, mille käigus mõõdetakse ja hinnatakse sperma kvantiteeti ja kvaliteeti mehe toodetud spermaproovis, et hinnata meeste viljakust.

Seda analüüsi tehakse tavaliselt selleks, et näha, kas mees on viljakas ja kas ta võib saada isaks. Statistika kohaselt on enam kui 30% reproduktiivprobleemidega paaride probleemidest seotud mehe sperma või sperma konto kvaliteediga. Sperma analüüs on ka meetod, mida kasutatakse laialdaselt selliste operatsioonide nagu vasektoomia ja vasektoomia pöördvasektoomia efektiivsuse kontrollimiseks.

Need on testid, mida tavaliselt tehakse sperma analüüsi ajal:

  1. Sperma maht
  2. Vedeldamise aeg (See test on pühendatud sperma vedelamiseks kuluva aja uurimisele. Pärast ejakulatsiooni on see nagu paks geel ja umbes 20 minuti möödudes muutub see uuesti vedelaks.)
  3. Sperma liikuvus (See on protsess, mille käigus mõõdetakse tavapärasel viisil edasi liikuvate spermatosoidide hulka. Selle käigus saab arvutada ka spermatosoidide arvu ja seda nimetatakse liikumistiheduseks.)
  4. Sperma morfoloogia (Selline test tehakse selleks, et teha kindlaks, milline kogus spermat on sobiva kujuga.)
  5. pH tasemed (need aitavad kindlaks teha, kui happeline või aluseline on sperma.)
  6. Valgete vereliblede arv
  7. Fruktoosi tase

On 2 lihtsat ja täiesti tavalist tehnikat, mida saate oma igapäevaelus kasutada sperma mahu suurendamiseks, seemnerakkude arvu parandamiseks ja potentsi suurendamiseks. Esiteks peaksite olema kindel, et teie keha on piisavalt hüdreeritud.

Keha, mis ei saa piisavalt vedelikku, ei saa korralikult toimida ja see viib spermatosoidide koguse vähenemiseni. Mida rohkem hüdraatunud olete, seda vähem spermatosoidid toodate. Dehüdratsioon võib tõenäoliselt olla meeste sperma hulga vähenemise põhjus. Pea meeles, et 8 klaasi vett aitab sind. See on norm, millest piisab, et teie keha saaks normaalses koguses spermat toota.

On olemas looduslikud pillid, mis võivad olla suureks abiks ja täienduseks sperma kvaliteedi parandamisel ja mahu suurendamisel. Põhjuseks on asjaolu, et need sisaldavad lisaks mineraalidele ja ürtidele ka selliseid aminohappeid nagu L-karnitiin, L-arginiin ja L-glüsiin, mis on teie tervisele ja eriti teie spermale väga olulised.

Kuid nende mõju ei piirdu ainult spermatosoidide arvu parandamisega. Samuti aitavad need säilitada tugevamat ja kauem kestvat erektsiooni, suurendades vereringet peenise kudedes.

 

Kesk. -elukriis ja viljakus

Mehed märkavad, et nende endine nooruslik ülevoolamine ja ahne mehelikkus väheneb aeglaselt, kui nad jõuavad 40. eluaastani ja edasi. See on siis, kui meestel tekib juuste väljalangemine, luude väljalangemine, unetus või muud unehäired ning mälu- ja arvutamisprobleemid.

Nad tunnevad end sageli pahurana, väsinuna ja vähem motiveeritud. Või mõnikord kaasnevad nendega higistamine ja õhetus, lihasmassi ja -jõu vähenemine, valud, rasva suurenemine, seksuaalse jõudluse või erektsioonihäired ja depressioon.

Enamik mehi, kes jõuavad keskealiseks, kogevad põhimõtteliselt ühte või kõiki neist erineval määral.

Kuna testosteroon on hormoon, mis aitab säilitada seksiisu, suurendada sperma mahtu, häbeme- ja kehakarva, lihaseid ja luid, on andropaus tekivad mehe vananedes aeglaselt.

Kuid võite otsustada selle vastu võidelda ja andropausist põhjustatud sümptomeid leevendada või isegi vältida. Teil peaks olema strateegia, mis hõlmab elustiili lähenemisviise, nagu optimaalne toitumine, regulaarne treening, stressijuhtimine, ja võite proovida ka suitsetamisest loobuda.

Hämmastavad sperma mahu pillid suurendavad seksuaalset jõudlust nagu ükski teine. Pillid mitte ainult ei taga teile erektsiooni, kui seda vajate, vaid aitavad ka suurendada sperma mahtu. Ja parem sooritus voodis on suhetes paljude heade asjade eelkäija, näiteks armastav partner ja see mõnus rahulolutunne maja üle. Lisateavet nende pillide kohta leiate meie sperma mahu suurendamise artiklist.

Suurem sperma maht meeste parema viljakuse tagamiseks

Inimese üks suurimaid kingitusi on elu. Need sõnad on juba kulunud, kuid jäävad siiski tõeseks. Kujutage ette, kuidas üks väike objekt, mis on peaaegu nähtamatu, võib luua elu. See on nagu imeline jõud, mis on antud igale mehele. See on jõud, millega kaasneb vastutus. Iga päev sureb üle maailma inimesi ja sünnitab naisi. Hukkunute arv kasvab, samuti elanike arv.

Väidetavalt on inimesed loodud Maa kaitsjateks. Küsimus on aga selles, kes on inimeste kaitsjad? Vastus on selge ja lihtne. Inimesed on loomingu seas kõrgeimal kohal. Seega pole inimpõlve hävitamiseks muud võimalust, kui ainult nemad. Oluline on teada, kuidas ennast kaitsta.

Mehed ei peaks muretsema, kui neil on probleeme meeste viljakusega. Neil ei tohi tekkida mõtet olla kasutud ja loid, kui nad teavad, et nad on viljatud. Viljatus ei tähenda madalamat mehelikkust. See on terviseprobleem, millega iga mees peaks kogu oma jõuga silmitsi seisma. Selle raske olukorra olemuse tundmaõppimiseks peab mees täielikult mõistma tegureid, mis viivad nimetatud mehe tervisliku seisundini.

Ejakulatsiooni korral tekib normaalne spermakogus 2 kuni 5 milligrammi. Ejakulatsioon peab tootma vähemalt 40 miljonit spermatosoidi, millest 75% koguarvust on elus. See tähendab, et ülejäänud 25%, mis on surnud, peetakse normaalseks. Seetõttu peab mees lapse sünnitamiseks tootma kokku 40 miljonit spermat. Järelikult põhjustab väike spermatosoidide arv meeste viljakuse probleeme. Seega, kui teil on vaja suurendada meeste viljakust, peaksite kõigepealt mõtlema sperma mahu suurendamisele .

2 võimalust sperma kvaliteedi parandamiseks 

Kui soovite parandada oma sperma kvaliteeti, ejakulatsioonijõudu ja suurendada sperma tootmist, võite proovida kahte lihtsat ja loomulikku meetodit. Nii banaalne kui see ka ei kõla, kuid esimene asi, mida te ei tohiks kunagi unustada, on juua piisavalt värsket vett, kuna see on kogu keha normaalseks toimimiseks hädavajalik. Kui teil tekib dehüdratsioon, ei ole teie keha funktsioonid õiged ja see mõjutab negatiivselt ka spermatosoidide arvu. Kõrgem hüdratatsioonitase tähendab rohkem spermat ja samavõrra ei võimalda madal hüdratatsioon teil saada suuremat kogust spermat. Kui te ei soovi selle all kannatada, jooge iga päev umbes kaheksa klaasi vedelikku. Tänu sellele suudate toota sobiva koguse spermat.

Kui võtate sperma mahu suurendamiseks looduslikke pille, saate aidata kaasa oma sperma kvaliteedi parandamisele. Pillid sisaldavad palju kasulikke ürte ja mineraalaineid koos aminohapete kombinatsiooniga (L-arginiin, L-karnitiin, L-glüsiin), mis on olulised suurepärase tulemuse ja hea spermatosoidide arvu saavutamiseks. Lisaks parandavad need vereringet, parandades seeläbi ka erektsiooni, seega on teile tagatud topeltkasu.

Meeste viljatus: ravivõimalused

Võite küsida, kas meeste viljatust saab ravida. Muidugi võib olla. Tegelikult saab enam kui 50 protsenti meeste viljatuse juhtudest ravida. Viljatuse hindamisel on äärmiselt oluline käsitleda paari kui hindamis- ja raviüksust ning jätkata paralleelselt uurimistööga kuni probleemi avastamiseni. On näidatud, et mida kauem paar jääb viljakaks, seda halvemad on nende võimalused tõhusaks raviks. Paljud paarid kogevad märkimisväärset kartust ja ärevust pärast seda, kui vaid paar kuud ei õnnestunud rasestuda.

Tavapäraste meetoditega ravimine võib aidata paaril normaalse seksuaalvahekorra kaudu rasestuda. On ravimeid, antibiootikume ja hormoone, mida mees võib võtta, et aidata kaasa sperma tootmisele, vabaneda infektsioonidest või aidata kaasa hormonaalse tasakaaluhäire korral. Samuti võite proovida kanda avaraid riideid, nagu bokserid, või vältida mullivanne, saunasid ja pikki kuuma duši all käimist.

Saadaval on ka muud ravimeetodid, kuigi need võivad olla invasiivsed või liiga kallid. See hõlmab kehavälist viljastamist, kunstlikku viljastamist ja spermadoonori kasutamist. In vitro viljastamine hõlmab paari sperma ja munaraku viljastamist laboris ning viljastatud munaraku paigutamist emaslooma emakasse. Kunstlik viljastamine seevastu hõlmab spermatosoidide kogumist ja selle käsitsi asetamist munajuhadesse või emakasse, et hõlbustada viljastumist. Doonorsperma võib hoopis omandada juhul, kui spermatosoidide tootmine puudub või mehe spermaga on muid funktsionaalseid probleeme.

Kui te ei soovi kasutada kolmanda osapoole spermadoonoreid, vaadake lisandeid, mis suurendavad sperma mahtu. Need suurendavad oluliselt rasestumisvõimalusi, suurendades sperma mahtu, parandades erektsiooni ja jõudlust.

Viljatuspillid

Meeste viljakust saab tagada mitmel erineval viisil. Sõltuvalt igast juhtumist on tavaliselt saadaval ravi- ja ennetusmeetmed. Proaktiivse elustiili ja viljakust suurendavate pillide (meeste viljakust suurendavate pillide) või ainult peenist suurendavate pillide kombinatsioon sõltub igal üksikul juhul. Nii psühholoogiline kui ka füsioloogiline vajab piisavalt tähelepanu, et vähendada erektsioonihäirete tekkimise tõenäosust ja võti on alati püsida suurepärases vormis ja vormis.

Hea tervislik seisund on tänapäeval täiskasvanud meeste seas üha suurem murekoht. Müügil olevad tooted, nagu viljakuspillid, teenused, nagu jõutreening, spordist meelelahutuseni ja elustiili juhtimine, muutuvad üha populaarsemaks. Vormis püsimine ja seksuaalse ülemvõimu säilitamine ei ole lihtsalt moeröögatus, vaid pidevalt arenev kultuur. Kiilanemisvastased šampoonid, vananemisvastased kehatooted ja viljakuspillid on nüüd sama levinud kui habemeajamiskreemid kõigile meestele.

Meeste jaoks on seksuaaltervise tervislik seisund sama või isegi olulisem kui nende karjäär ja elukutse. Tervislik seksuaalelu annab meestele tohutult uhkust ja enesekindlust, mis kinnitab nende väärtuslikku olemasolu ühiskonnas. Hea erektsiooni puudumine on üks suur õudusunenägu, mida mehed teevad, et vältida. Suutmatus rahuldada enda ja partneri seksuaalseid vajadusi on suur oht ja solvang. Selle vältimiseks tehakse suuri jõupingutusi ja selle vastu võitlemiseks on nüüd olemas mitmesuguseid meetmeid; alates meditsiinilise järelevalve all ravist kuni viljatuspillideni.

Viljatuspillid – eriti need, mis suurendavad sperma mahtu – soodustavad suuremat seksuaalset elujõudu ja raskendavad erektsiooni. Need on valmistatud orgaanilistest materjalidest, peamiselt taimsetest komponentidest, mis aitavad kehal, eriti selle reproduktiivfunktsioonidel, olla terved ja aktiivsed. Need pillid parandavad reproduktiivsüsteemi üldist funktsioneerimist, mis on mehe enesekindla ja jõulise seksivõimekuse aluseks. See on suurepärane viis pikemate ja intensiivsemate orgasmide saavutamiseks ning sperma mahu suurendamiseks!

Siljekust suurendavad koostisained

Nüüd on aeg pöörduda tagasi koostisosade juurde, mida peaksite otsima, kui soovite viljakust suurendada. Uskuge või mitte, aga paljudel inimestel pole õrna aimugi, et nad saaksid oma orgasme parandada. Nad kohtlevad oma orgasme kui midagi looduse poolt antud. See ei ole tõsi. On tooteid, mille peamine eesmärk on aidata meil saavutada kohest erektsiooni ja pikemaid orgasme, suurendades sperma mahtu ja suurendades viljakust. Ja kõike seda saab valmistada looduslike koostisosade abil.

Kliendid on alati huvitatud oma raha eest parima hinna ja kvaliteedi suhte saamisest. Nad ei taha osta tooteid, mis ei tööta või võivad olla nende tervisele ohtlikud. Mõistame seda vajadust ja püüame pakkuda parimat võimalikku koostisainete segu ning jätkata teie probleemidele uute looduslike lahenduste uurimist.

Sperma tootmise koostisained

Esimene soovitatavate koostisosade rühm koosneb nendest, mis mõjutavad kogu süsteemi. Siin on mõned võimalikud koostisosad selles loendis:

  1. Maca Legendaarne Lõuna-Ameerika botaanika, mis tõestab end libiido, potentsi ja energia edendajana.
  2. Tsink – tsink on mineraal, mis vastutab suguelundite arengu ja korraliku toimimise ning eesnäärme normaalse toimimise eest.
  3. Hawthorne – sisaldavad võimsaid antioksüdante ja looduslikke bioflavonoide, mis toetavad kogu kardiovaskulaarsüsteemi tervist. See ravimtaim võib tegelikult aidata reguleerida nii kõrget kui ka madalat vererõhku, lisaks lagundab aeglaselt kolesterooli ja rasva ladestusi kehas.
  4. Avena sativa ekstrakt – Avena sativa on botaaniline ekstrakt, mida on traditsiooniliselt kasutatud jõu, vaimu, vaimu ja keha suurendamiseks. Saksa farmakopöast on kuni 200 aastat tagasi leitud viiteid avena sativa – üldnimetuse metsiku kaerakõrre – ergutavale toimele. Inimese seksuaalsuse täiustatud uuringute instituudi kaasaegsed uuringud on näidanud, et avena sativa soodustab seksuaalset erutust.
  5. Ling Zhi on Aasia taim, mis on tuntud oma allergiavastase, põletikuvastase, antibakteriaalse ja antioksüdantse toime poolest. Samuti suurendab see elujõu ja energia tunnet. Sama võib öelda ka Tian Men Dongi kohta, mis aitab stabiliseerida kehakaalu ja soodustab tervislikku und.
  6. Fucus Vesiculosus tasakaalustab kilpnäärme funktsioone ja tõstab energiataset.

Järgmiseks on koostisained, mis suurendavad testosterooni taset.

Koostisained testosterooni tootmiseks

Teine koostisosade rühm on valmistatud looduslikest ainetest, mis stimuleerivad testosterooni tootmist organismis, et et suurendada iga seksiseansi ajal saadaolevat sperma hulka.

  1. Nende koostisosade hulgas on peamine tsinkoksiid. Tsink on kuulus selle poolest, et mängib üliolulist rolli sperma kvaliteedis ja liikuvuses. Vähem tuntud, kuid sama oluliste funktsioonide hulgas on testosterooni metaboliseerimine ning viljakuse ja seksuaalse elujõu säilitamine. On näidatud, et see suurendab spermatosoidide arvu ja spermatosoidide liikuvust 80–200%, aidates kaasa testosterooni sünteesile.
  2. Rootsi lill – õietolmul kui taimeriigi isasrakul on hästi teenitud maine lisajõu, elujõu ja mehelikkuse poolest. See pakub kõiki bioloogilisi tegureid, mis on suguhormoonide eelkäijad, ja tervete reproduktiivsüsteemide jaoks hädavajalikke mikroelemente.
  3. Teine testosterooni võimendaja on Dong Chong Xia Cao, Aasia taim, mille koort kasutatakse ka südame ja maksa kaitsmiseks teatud toksiinide eest.
  4. Kolmas rühm koosneb koostisosadest, mis aitavad teil saavutada kivikõva erektsiooni, avades veresooni ja lihtsustades verevoolu läbi keha ja eriti häbemepiirkonnas. Kuna erektsioon on lihtsalt vere voolamine peenisesse, saate hõlpsalt aru, miks verevool on igasuguse erektsiooni jaoks äärmiselt oluline. Samuti näete, et ülisuure erektsiooni saavutamiseks on vaja paremat verevarustust ja tervet südame-veresoonkonna süsteemi.
  5. Drilizen ja Hong Hua Fen avavad artereid ja soodustavad verevoolu, kaitstes samal ajal veresooni ja südant 4', 5, 7- trihüdroksüflavon ja San Guo Mu.
  6. Muira puama – see Brasiilia ravimtaim Muira puama, mida nimetatakse ka murapuamaks, on peamiselt tuntud oma tõhusa abistajana erektsioonihäirete ja libiido tõstmise korral ning afrodisiaakumina, kuid on ka suurepärane toonik üldise heaolu ja vaimse väsimuse suurendamine.
  7. Männikoore ekstrakt – männikoore ekstrakt võib suurendada lämmastikoksiidi tootmist organismis, mis on meeste seksuaalses reaktsioonis osalev kemikaal. See võib olla kasulik ka erektsioonihäirete ravis.

Põhjalikud uuringud on viinud meid nende koostisosadeni, samas kui lugematuid tunde kestnud testid on võimaldanud meil leida parimate tulemuste saavutamiseks sobiva segu. Pikemad ja raskemad erektsioonid toovad teie partneri näole laia naeratuse, samas saate suurendada viljakust ja nautida seksi rohkem kui kunagi varem. Sellega ei kaasne mingit riski, ei rahalist ega tervislikku. Nagu ülaltoodud loendist näha, on kõik koostisosad täiesti ohutud.

Tõustage meeste viljakust ja potentsi

Juhtumeid, kus naised ei taha elada koos mehega, kes ei saa neile seksuaalset naudingut lubada, tuleb meie elus sageli ette. Ohutusest ei piisa; me tahame ka, et meie partner sobiks meiega seksuaalselt. Naised jäävad tõenäolisemalt meestele, kes suudavad neid soovist põlema panna ja nende kujutlusvõimet ergutada. Ja üks meeste naise külgetõmbe põhiaspekte on nendemeeste tugevusja mehelikud võimed.

Seetõttu ei otsi paljud mehed toidulisandit või vitamiinikompleksi, mis aitaks meeste potentsi tõsta. Kuid sperma mahu suurendamiseks saate kasutada mitte ainult toidulisandeid. On ka teisi viise ja vahendeid. Esiteks kaaluge multivitamiine, mis varustavad teie keha teie jaoks vajalike lisatoitainetega, eriti kui töötate kõvasti või elate kurnavat elustiili.

Iga päev peaksite jooma palju puhast vett. Ka füüsilised treeningud võivad teid aidata, kui need on regulaarsed. Kaaluge oma dieeti väga hoolikalt. Püüdke vähendada burgerite ja muude kiirtoidu asjade kogust, kuid suurendage värskete ja looduslike toodete kogust. Püüdke reguleerida oma suitsetamisharjumust, mis räägib halvasti spermatosoidide arvust, sperma kogusest ja libiidost üldiselt. Sama võib öelda ka alkoholi kohta. Joo seda tavalistes proportsioonides. Väga oluline on piisavalt puhata ja lõõgastuda. Maga nii palju kui vaja. Ja regulaarne seks on kohustuslik komponent. Nautige head seksi ja hormoonide tase aitab teil heas vormis olla.

Meeste potentsi suurendavate saadaolevate vahendite hulgast on tõestatud, et looduslikud toidulisandid on tõhusad. Võite valida mis tahes viisil. Kuid ühel või teisel viisil peaksite enne otsuse tegemist konsulteerima arstiga. Seega, kui mõistate, et peate oma mehelikku potentsi suurendama, tehke lihtsalt julgust teha esimene samm ja valida teile kõige sobivam meetod.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Akne ravimite ja ravi täielik juhend

Mis on akne? Aknest räägivad kõik, seega on vaja selle mõiste määratlust. Akne on termin, mida kasutatakse tavaliselt rasundite (teisisõnu valgepeade ja tedrepeade) pooride, pustulite, sõlmede või põiega seotud pooride kohta, mis mõjutavad nägu, kaela, õlgu, rindu, selga, jalgade ja käte ülemisi osi. Akne on suur probleem peaaegu kõikidele noorukitele ja üsna paljudele täiskasvanutele ning see kestab mõnda aega. See probleem on tüüpiline erineva vanuse, rassi ja sooga inimestele. Selle all kannatab suur hulk inimesi kõigis maailma riikides. Kõige hullem akne puhul on pustulite ja armide kole välimus, mis on sageli akne tagajärjed. Aknel on märkimisväärne sotsiaalne mõju. Inetud pustulid panevad paljusid inimesi apteeki või apteeki kiirustama, sest inimesed arvavad, et akne mõjutab negatiivselt nende omavahelisi suhteid. Aastas kulutavad inimesed kogu maailmas aknetoodete ostmisele tuhandeid miljoneid USA dollareid. Akne tüübid Pimples on kõige levinum akne tüüp ja see on tüü

Mis on akne? Põhjalik ülevaade akne, vistrike ja mustpeade kohta: sümptomid, põhjused, ravivõimalused.

Kõik selle akne teemalise jutuga võiksime sama hästi proovida haigusseisundit veidi määratleda. Akne on tavaliselt kasutatav nimetus rasu (tuntud ka kui valgepead ja mustad täpid), vistrikud, sõlmed või tsüstid, mis võivad tekkida näole, kaelale, õlgadele, rinnale, seljale, õlavartele ja säärtele. Enamik teismelisi ja suur hulk täiskasvanuid kannatab akne all pikemat või pikemat aega. See seisund ei piirdu ühegi vanuserühma, rassi või sooga. See mõjutab sadu miljoneid inimesi kogu maailmas. Suurimad probleemid akne puhul on vistrike ebameeldiv välimus ja armid, mida need võivad endast maha jätta. Akne tüübid Kuigi vistrikud on vaieldamatult kõige levinum akne vorm ja millega enamik inimesi tõenäoliselt kokku puutub või kannatab, peaksite teadma, et on ka teisi akne vorme. Lihtsaim vorm on akne vulgaris, millel on ainult komedoonid, mis on kõige lihtsamad kahjustused. Vigastused on akne poolt mõjutatud väikesed nahalaigud, kuigi termin "kahjustus" ei piirdu akne põhjus

Rindade suurendamise operatsiooniga seotud riskid: ohutus ennekõike!

Paljud naised tahavad oma rindu suuremaks muuta. Vastuse võib leida silikoongeeli sisestamisel või rinnaimplantaatidega suurendamisel – rinnaoperatsioon . Kõik teavad, millised ohtlikud tagajärjed anesteesial võivad olla. Lisaks võivad paljud naised kannatada tugevate valude all ja vajavad pikka taastumisaega, mis tähendab, et nad ei osale täielikult oma töö- ja pereelus. Patsiendid peavad valu leevendamiseks võtma tablette, kuna rinnad on pärast kirurgilist protseduuri väga valusad ja hellad. See tähendab, et kogu rindade suurendamise protsess läbi operatsiooni on uskumatult kallis ja riskantne. Selliseid valikuid nagu süstid, geelid, ravimid ja kreemid saab teha, mõtlemata kemikaalide ja hormoonide võtmise tagajärgedele. Püüdke neist ebaloomulikest lahendustest eemale hoida. Mis täpselt on rindade suurendamise operatsioon ja kuidas sellega kaasnevaid riske vältida? Enne rindade suurendamise operatsiooni Kui kaalute rinnaoperatsiooni, peate arutama oma kirurgiga rindade suurendamise