Otse põhisisu juurde

Meeste vähese sperma hulga, nõrga ejakulatsiooni ja madala viljakuse põhjuste väljaselgitamine

Tuleme tagasi meie ajaveebi põhiküsimuse juurde. Mis on sperma? Kust see tuleb?

Teie munandid (munandid) toodavad iga päev miljoneid sperma. Spermarakud läbivad loomuliku rakkude jagunemise, mis viib paratamatult nende küpsemiseni. Ejakulatsiooni ajal pumbatakse sperma mehe veresoone, kus eritub fruktoos, seemnevedelikud ja muud kemikaalid. Teie sperma ja muud vedelikud liiguvad ureetra kaudu mööda põie kiiresti teie peenisest välja.

See tõestab ka tõsiasja, et kui suurendate sperma mahtu, hakkab teie peenise kaudu tulema rohkem spermat , tähendab see meeldivamaid kokkutõmbeid ning võimsamat ja suuremat orgasmi.

Selleks, et sperma siseneks naise emakakaela, peate kogema erektsiooni, orgasmi ja ejakulatsiooni. Erektsioon tekib siis, kui teie peenist stimuleeritakse või kui teil on erootiline mõte. Peenise erektsioonikoe kambritesse tungib äkiline veri. See omakorda ahmib peenist, muutes selle kõvaks, laienenud ja kõrgemaks.

Jätkuva stimulatsiooni korral tekib orgasm ja ejakulatsioon. Orgasm, mida tuntakse seksuaalse haripunktina, on meeldiv emotsionaalne või psühholoogiline reaktsioon, mis kaasneb ejakulatsiooniga. Orgasmil on kaks etappi: esimene, mida nimetatakse ejakulatsiooni paratamatuseks, toimub kaks kuni neli sekundit enne ejakulatsiooni.

Nendel olulistel sekunditel võite olla teadlik, et olete "tulemas" ja te ei saanud selle kontrollimiseks midagi ette võtta. Teie seemnepõiekesed ja eesnääre hakkavad tuikama. Orgasmi teine ​​etapp toimub siis, kui te ejakuleerite krampliku hooga tahtmatult spermat. Keskmiselt surutakse üks teelusikatäis (2–15 milliliitrit) spermat, mis sisaldab 40–150 miljonit spermat! "Esimene prits" sisaldab tavaliselt kõige rohkem spermat.

Seejärel läbite taastumisperioodi, kus te ei saa enam orgasmi kogeda. See võib kesta mitu minutit ja mõnikord tunde.

Nagu sellest lühikesest sõnumist võite märgata, on sperma seksi ja orgasmi ülioluline element. Kui suurendate sperma mahtu, saate parandada oma viljakust, suurendada orgasmi tugevust ja isegi aidata oma partneril seksi rohkem nautida. Veel üks põhjus sperma mahu suurendamiseks, eks?

Madal spermatosoidide hulk ja nõrgad ejakulatsioonid

Millal peaks mees oma mahu ja potentsi pärast muretsema? Mõnikord võib ejakulaadi mahu järsk vähenemine viidata ühe ejakulatsioonikanali ummistusele. Kanali obstruktsioon diagnoositakse eesnäärme ultraheliuuringuga. Muud võimalikud mahu vähenemise põhjused on retrograadne ejakulatsioon või pikaajaline eesnäärme infektsioon (krooniline prostatiit).

Sperma koguse vähenemine võib olla lihtsalt vananemise normaalne osa ega pruugi põhjustada viljakuse langust. Kui on muret ejakulaadi koguse, välimuse ja tekstuuri pärast, võib olla soovitatav kaaluda kvalifitseeritud arsti poolt sperma testimist.

Standardse spermaanalüüsiga mõõdetakse sperma mahtu ja pH-d, mikroskoopiliselt analüüsitakse prahti ja aglutinatsiooni, hinnatakse sperma kontsentratsiooni ja morfoloogiat, loetakse sperma leukotsüüte ja tuvastatakse ebaküpsed sugurakud. Tavaliselt tehakse seda pärast kahe- kuni seitsmepäevast seksuaalset karskust spermaprooviga, mis on võetud arsti kabinetis.

Tõenäoliselt soovib arst läbi viia testid kuseteede infektsiooni, gonorröa ja klamüüdia välistamiseks. Paljudel juhtudel annab spermaanalüüs tulemusi, mis jäävad tehniliselt "normaalsesse" vahemikku, kuid mehed võivad siiski tunda rahulolematust orgasmi kokkutõmbumisjõu, ejakulaadi mahu ja välimuse ning viljakusega. Neile ja meestele, kes lihtsalt soovivad kogeda suuremast seemnevedelikust tulenevat enesekindlust ja naudingut, on olemas suurepärased looduslikud preparaadid, mis lahendavad probleemi terviklikult ja suurendavad sperma mahtu ilma kõrvalmõjudeta.

Sperma analüüs

Sperma analüüs on protsess, mille käigus hinnatakse inimese loodud spermatosoidide koguseid ja määratakse kindlaks nende kvaliteet. Tavaliselt määratakse sperma analüüs kõigile viljatuse all kannatavatele meestele. Paarid, kes soovivad last saada, kuid on siin probleemiga silmitsi seisnud, pöörduvad arsti poole. Spermaanalüüs on üks esimesi asju, mida nad tegema peavad, sest 30 protsenti kõigist paaridest on viljatud sperma madala kvaliteedi tõttu. Sperma analüüs on ka meetod, mida kasutatakse laialdaselt selliste operatsioonide nagu vasektoomia ja vasektoomia pöördvasektoomia efektiivsuse kontrollimiseks.

Spermaanalüüs nõuab spetsiaalseid ettevalmistusi, kui kavatsete seda käes hoida. Esiteks ei tohiks te 2–5 päeva enne analüüsi päeva seksuaalset tegevust (lõpetades ejakulatsiooniga) olla. Seda tehes võite olla kindel, et sperma maht on võimalikult suur, mis tagab hindamise tõhususe ja usaldusväärsuse. Võite proovida sperma mahtu suurendada ka mahu suurendavate pillidega, kui teie sperma mahust ei piisa täielikuks sperma analüüsiks.

Lisaks tuleks 1–2 nädalat enne sperma analüüsi tegemist olla seksuaalselt aktiivne, sest pikk karskus võib põhjustada spermatosoidide passiivsust. Samuti on soovitav vältida alkoholi joomist mitu päeva enne analüüsi ja teavitada oma arsti, kui võtate mingeid ravimeid.

Spermaanalüüsi tegemiseks on vaja teie sperma proovi. Saate selle ejakuleerida väikeses proovitopsis kas kliinikus või haigla vannitoas, kus test tehakse, või oma kodus. Kõige tavalisem proovi kogumise viis on masturbeerimine väikesesse proovitopsi. Kuid võite seda teha ka pärast seksi, kas kogudes sperma kondoomist (võid panna spetsiaalsesse anumasse, et see ei lekiks või puruneks) või ejakuleerides seksi ajal proovitopsi.

Miks on sperma maht oluline?

Mehed suurendavad tavaliselt sperma mahtu, et parandada voodis jõudlust, saavutada pikemaid orgasme ja rahuldada oma armukesi. Siit aga tekib küsimus: kas naistele meeldib suur hulk spermat?

Vastus on... Jah, neile meeldib. Ilu ja seksapiili standardeid ei mõtle välja ükski seksiekspert. Need on kodeeritud sügavale meie endi geenidesse ja meil on teatud asjade osas vähe valikut, kas need meile meeldivad või mitte. Enamikule naistele meeldivad enesekindlad ja kirglikud mehed. Täpselt nagu idee peenise suurendamisest, karvasest rinnast või sügavast häälest, naised vaadake suurt kummutikoormust meeste hulgas.

Pole vahet, kas naised näevad oma aju ratsionaalsel tasandil suuremat koormust segadusena või jämedana. Neile meeldib see endiselt sügaval sisimas, sest see vajutab nuppe nende mõistuse kõige elementaarsemas osas. Täpselt nagu mehed ikka armastavad suurt rinda, hoolimata kõigist moesuundadest, mis üle maailma käisid.

Mis viib meid järgmise loogilise küsimuseni: kui mul on väike koormus, kuidas ma saan seda suuremaks muuta. Noh, kuna teie daamide õnn on kaalul, annan teile kiire vastuse. Asi, mida teha, on hankida oma käed mõnele neist imelistest ürtidest, nagu musli ja reishi seened, mis aitasid paljudel meestel sperma mahtu suurendada. Võite valida toote, mis sisaldab kõige rohkem inimestele teadaolevaid erektsiooni kiirendavaid ürte. Need aitavad teil saavutada erektsiooni ja suurendada sperma mahtu. Kuni 500-protsendilise sperma mahu suurenemise tõttu on need parimad tööriistad mehele, kes tunneb, et tahaks keskmisest rahvahulgast välja tulla ja tippudele lähemale jõuda.

Sperma hulk ja armumine

Armastamine on abielu kõige olulisem aspekt, sest see on koht, kus mees ja naine saavad väljendada oma kõige intiimsemat kiindumust üksteise vastu. Kuigi füüsiline külgetõmme ja nauding on seksi jaoks üliolulised, ületab tegevus füüsilise ühenduse, kinnitades ja süvendades paarisuhet. Seetõttu on väga oluline, et nii mees kui naine annaksid oma panuse, et voodis teineteise vajadused täielikult rahuldada.

Kahjuks ei saa kõik paarid nautida head seksi erinevatel põhjustel, millest mõned on seotud meeste seksuaaltervisega seotud probleemidega. Arvestades seksi väärtust meeste jaoks, ei ole siis üllatav, miks Eestis müüakse palju peenist suurendavaid tablette. turul täna. Need ravimid mitte ainult ei paranda meeste reproduktiivtervist ja seksuaalelu, vaid säästavad mehi ka pettumusest ja piinlikkusest, mis tuleneb suutmatusest voodis hästi toime tulla.

Kuigi paljude ravimitootjate ja -müüjate fookuses on olnud erektsioonihäirete ja peenise laienemise ravi, on praegu ka ettevõtteid, mis tegelevad sperma probleemiga ja turustavad pille, mis aitavad suurendada sperma mahtu.

Orgasm on armumise oluline aspekt, mis põhjustab meeste seas sageli muret. Kui mõned mehed on pettunud liiga varajase kulminatsiooni pärast või selle pärast, et nad ei saa üldse tulla, siis teised pole sperma mahuga rahul. Kuigi mehed saavad seda meeste reproduktiivtervise defekti parandada kaasaegsete toidulisanditega, peaksite olema väga ettevaatlik ja valima arsti soovitatud pillid ilma kõrvaltoimeteta.

Madala sperma mahu ja nõrga ejakulatsiooni põhjused: suitsetamine ja joomine

Massachusettsi osariigis Burlingtonis asuva Lahey Hitchcocki meditsiinikeskuse endokrinoloogiaosakonna läbi viidud uuringu kohaselt põhjustab suitsetamine une ajal tekkivate spontaansete erektsioonide arvu märkimisväärne langus.

-Need erektsioonid on üks hea verevoolu ja tervisliku seksuaalelu märguandeid. Nende sageduse või intensiivsuse vähenemine on kindel märk, et erektsioonihäired on lähedal. Uuring on ka näidanud, et suitsetamisest hoidumine juba 24 tundi tõi kaasa spontaansete erektsioonide kvaliteedi järsu tõusu. Suitsetamine on ka paljude muude probleemide, sealhulgas kopsuvähi põhjus.

- Saksamaa Lübecki ülikooli meditsiinikooli psühhiaatriaosakond avaldas uuringu, mis tõestas, et alkoholi liigtarvitajad kannatavad sagedamini erektsioonihäirete all kui juhuslikud joojad.

- Alkohol kipub esile kutsuma meeldiva lõõgastusseisundi ja üldiselt arvatakse, et sellel on positiivne mõju libiidole. Siiski on alkohol pärssiv ja sellel on suur negatiivne mõju libiidole. Samuti muudab see meeste jaoks raskemaks erektsiooni saavutamise ja säilitamise.

- Lawrence Livermore'i riiklik labor, mida haldab ja juhib California ülikool, on viinud läbi oma uuringu suitsetamise mõju kohta teismelistele. Uuring näitas, et suitsetamisel on katastroofiline mõju sperma mahule.

- See tähendab, et tugevalt suitsetavad teismelised seavad ohtu oma lastesaamisvõimalused ning suurendavad ka riski saada lapsi, kellel on isalt või emalt saadud kahjustatud DNA tõttu erinevaid geneetilisi probleeme.

- Šveitsi Berni ülikool on seda järeldust toetanud, avaldades oma uurimistöö tulemused. Šveitsis läbi viidud statistiline analüüs näitas, et suitsetajate sperma kvaliteet on oluliselt madalam kui mittesuitsetajatel. Samuti oli tugevalt mõjutatud sperma kontsentratsioon.

Madala sperma mahu ja nõrga ejakulatsiooni põhjused: toitumine ja toitumine

Üks asi, millest enamik inimesi oma igapäevatoimingutes tähelepanuta jätab, on see, et toit on midagi enamat kui lihtsalt maitsemeelte kõditamiseks ja kõhu täitmiseks. Toit on ka teie igapäevane terve rea ainete allikas, mis on vajalikud teie keha nõuetekohaseks toimimiseks.

Kõige olulisem lisand teie dieedile on tsink. See metall mängib inimkehas üliolulist rolli, aidates kaasa antioksüdantide toimimisele ja seega aeglustades vananemisprotsessi. Samuti aitab see stabiliseerida DNA-d spermarakkudes, tagades seega geneetilise materjali tugeva ja tervisliku kohaletoimetamise. Paljud inimesed ei tea, et tsingi puudus igapäevases toidus võib meeste viljakust vähendada, kuna organism kipub tootma vähem spermatosoide ja sperma rakud ei ole enam piisavalt tugevad, et kogu reisi läbida.

Parim tsingi allikas teie dieedis on austrid. Austrid toituvad aga merede põhjas, mis on üha enam reostunud raskmetallide ja kemikaalidega. Teised head tsingiallikad on loomsed valgud, nagu sea-, veise- ja linnuliha. Liha on tegelikult parim viis oma päevase tsingiannuse saamiseks, kuna keha omastab seda sellest allikast palju kergemini. Lisaks on teada, et teised teraviljas ja täisteraleivas leiduvad ained vähendavad tsingi imendumist.

Teised head tsingiallikad on oad, pähklid, kõrvitsaseemned ja päevalilleseemned. Peaksite püüdma neid toite oma dieeti lisada nii sageli kui võimalik. Siiski peaksite teadma, et liiga palju tsinki ei ole teie kehale kasulik, kuna see kipub vähendama teiste oluliste metallide, nagu raud ja vask, imendumist.

Madala sperma mahu ja nõrga ejakulatsiooni põhjused: hormoonid

Kaasaegsete inimeste üks murettekitavamaid suundumusi on andropaus. Andropaus on naiste menopausi meeste vaste, mis mõjutab tavaliselt 40–55-aastaseid mehi. Vaid 100 aastat tagasi sai andropaus alguse alles 50ndatel, kuid tööstusühiskond, milles me kõik elame, on muutnud andropausi inimese käivitatud seisundiks. Andropausi tunnuseks olev kehas toodetava testosterooni mahu järsk langus ei ole enam loomulik protsess, vaid võib alata 40ndate alguses mitmesuguste kemikaalide pidevast kohalolekust. Need kemikaalid toimivad mehe kehas sünteetilise östrogeenina ja kutsuvad esile teatud muutusi füüsilisel ja psühholoogilisel tasandil.

Andropausiga kaasnevad sümptomid on eesnäärmeprobleemid, meeleolu kõikumine ja depressioon, impotentsus, madal sugutung ja vähene spermatosoidide arv, kehakaalu tõus, madal veresuhkur või diabeet, naha kuivus, luude hõrenemine, väsimus, ärevus, tsingi vähene imendumine. , suurenenud südameatakkide ja veepeetuse tõenäosus. Ksenoöstrogeenide olemasolu (sarnaselt östrogeeniga, kuid neid ei toodeta kehas) häirib loomulikku hormonaalset tasakaalu ja see põhjustab andropausi varajase alguse. Need ksenoöstrogeenid on tingitud meie pidevast kokkupuutest erinevate kaasaegse elu toodetega. Lühike loetelu ksenoöstrogeeniallikatest on järgmine:

 

 

  • Pestitsiidid
  • Herbitsiidid
  • Plassist ümbrised
  • Plastist joogipudelid
  • Liha hormoonirikka toiduga kasvatatud loomadelt
  • Pesuained
  • Reostus

Doktor Allan Lieberman, Töökaitsekeskusest

Üks võimalik vastus seksiisu langemisele on tsink. Tsink on oluline eesnäärme, munandite, immuunsüsteemi ja haavade paranemise jaoks ning on osa umbes 300 ensüümist. On mitmeid täiesti looduslikke taimseid tablette, mis võivad suurendada spermatosoidide mahtu ja üldist libiidot lihtsalt seetõttu, et need on suurepärane tsingiallikas. Kui tunnete, et te ei soovi enam seksi järele nagu varem või kui arst ütles teile, et teie spermatosoidide arv on normist madalam, peaksite proovima. Kombinatsioonist ebatervislikest eluviisidest vabanemisest, trennist ja nendest sperma suurendamise pillidest peaks piisama, et tuua tagasi vajadus seksi järele ja kogu seksuaalse rahuloluga kaasnev nauding.

Madala sperma mahu ja nõrga ejakulatsiooni põhjused: ülekaalulisus

Seoses rasvumise levikuga kogu tööstusmaailmas ja mitmete hoiatustega selle kasvava probleemi kohta ülejäänud maailmast on tõstatatud palju küsimusi selle kohta, kuidas rasvumine mõjutaks miljoneid elusid. Üks selline küsimus on selle artikli pealkiri. Seni ei ole tehtud uuringuid, et teha kindlaks, kas rasvumisel on otsene mõju sperma kvaliteedile, kuid teadus on juba tuvastanud mitmeid kaudseid seoseid rasvumise ning soo ja sperma kvaliteedi languse vahel.

Me teame kindlalt, et ülekaalulised ja rasvunud inimesed kipuvad igal võimalusel oma pingutusi vähendama. Sellel on seksile suur mõju, kuna regulaarne pingutus on organismis testosterooni sekretsiooni jaoks ülioluline. Testosteroon ei reguleeri sperma kvaliteeti, kuid mõjutab seksiisu ja meeste libiidot ning spermatogeense koe kasvu munandid. See kude on see, mis tegeleb sperma tootmisega. Testosterooni normaalse taseme langus, mis juhtub kindlasti iga "diivanikartuli" inimesega, kes kipub pingutust vältima, viib libiido languseni. Inimene ei tunne seksist enam nii suurt huvi kui varem ega saa sellest nii palju naudingut kui varem. Koos sagedase kokkupuutega ainetega, mis jäljendavad östrogeeni hormooni toimet, võib madal testosterooni tase viia peenise ja munandite kahanemiseni.

Lisaks võib ülekaalulistel või rasvunud inimestel olla tasakaalustamata toitumine, mis kipub tsingirikkaid toite välja jätma. Tsink on üks olulisemaid mineraale, mis toiduga inimkehasse satub. Seda leidub austrites, ubades, pähklites ja seemnetes. Tsingi puudujäägile, mis on tingitud tsingi ebapiisavast tarbimisest või imendumisest, on iseloomulik juuste väljalangemine, nahakahjustused ja kehakudede kurnatus. Tsink on väga oluline sperma tootmiseks ning sperma kvaliteedi ja liikuvuse säilitamiseks, on tõestatud, et see aitab teil suurendada sperma mahtu. Ilma piisava tsingita kannatab sperma kvaliteet.

Madala sperma mahu ja nõrga ejakulatsiooni põhjused: ärevus seksuaalse soorituse pärast

Hea seks on kasulik kehale ja tervisele, liiga palju seda võib põhjustada seksiga seotud haigusi ja isegi seksisõltuvust. Mõnikord saab see sõltuvus alguse heast seksuaalsest sooritusest, mis viib sagedase seksini oma partnerite või teiste inimestega. Selle tulemusena ei saa see inimene päevagi vastu pidada ilma kellegagi seksimata, isegi maksta prostituutidele selle eest. Seks võõrastega võib põhjustada HIV-i või sugulisel teel levivate haiguste leviku kehas.

Seksisõltuvus tekkis inimestel, kes kasutavad seksi oma probleemide ja stressi leevendamiseks. Kuna nad on emotsionaalselt ja vaimselt kurnatud, kasutavad nad seksi naudingu ja hea enesetunde saamiseks seksuaalse soorituse kaudu. Iga päev teevad nad seda lihtsalt selleks, et päev üle elada. Kuna nad muutuvad seksist sõltuvaks, on neil raske oma seksuaaltunge kontrollida. Järelikult on masturbatsioon üks seksisõltuvuse vorme, kus mees muutub naudingu ja mugavuse saamiseks objektidest sõltuvaks. Mõnikord ei taha masturbeerivad inimesed päris inimestega seksida. Nad eelistaksid jääda oma iha ja kujutlusvõime maailma, kuna nad teesklevad, et nende fantaasiate objekt pakub seksuaalset rahuldust. Kuigi seksisõltuvus võib olla tõsine sõltuvus, on see ravitav ja seda saab ravida, kui minna ravikeskustesse, kus saab avalikult rääkida inimese seksiprobleemidest. Nii saab inimene paremaks ja hakkab elama elu ilma seksivajaduseta.

Üks kurvemaid asju, mis kellegagi juhtuda võib, oleks teada saada, et seks pole enam nii hea kui vanasti. Võib esineda erinevaid probleeme, nagu näiteks te ei saavuta erektsiooni või on probleeme peenise suurusega või orgasm ei ole tegelikult võimas. Õnneks saab kaasaegne meditsiin mehi kõigi nende hädade puhul aidata, saate suurendada spermatosoidide mahtu, suurendada seksiisu ja üldist jõudlust.

Sperma tootmise suurendamine 

Miks peavad mõned mehed suurendama sperma tootmist? On palju tegureid, mis panevad nad seda tegema. Esiteks soovivad mehed parandada oma viljakust ja orgasmi intensiivsust.

Kui ta soovib sperma tootmist suurendada, tuleks astuda teatud samme. Tänapäeval saavad mehed ära kasutada uskumatuid saavutusi meeste seksuaaltervise teaduses, mis parandab nende potentsi, seemnerakkude hulka ja võib muuta orgasmi tugevamaks. Ka ametlik meditsiiniteadus toetab neid tooteid.

Viimase kümnendi jooksul on meeste seksuaaltervise kohta tehtud palju uuringuid. Arstid soovitavad meeste seksuaalprobleemide lahendamiseks kasutada toidulisandeid. Kui teie eesmärk on suurendada sperma tootmist, pole selleks paremat meetodit kui seda eesmärki silmas pidades valmistatud toidulisandite võtmine. Toidulisandite kasutamine ei ole ainus võimalik tehnika, kuid see on väga soodne. Tervishoiuteenuse osutajad väidavad, et see on ohutu ja tõhus ning tavaliselt isegi tõhusam kui peeniseharjutused.

Toodete arv on tänapäeval selles valdkonnas suur. Määratud tulemuse saavutamiseks ja sperma tootmise suurendamiseks töötati välja spetsiaalne meetod. Erinevate meeldivate tulemuste hulgas, mida need tooted annavad, on üldiselt parem seksuaalne reaktsioon ja sooritusvõime, eriti intensiivsed ja pikemad orgasmid, suurem hulk spermat, valgema, eriti tugeva välimuse ja tekstuuriga, parem ejakulatsioon ja suurem kontraktsioonitugevus.

On üldteada, et paljud naised lähevad partneritest lahku, kui nad ei paku neile seksiga rahulolu. Rõõm on sama oluline kui turvalisus. Naistele meeldivad mehed, kes äratavad nende seksuaalset põnevust ja meeldivad neile. Neile meeldivad mehed, kes segavad nende verd. Meeste tugevus on väga iseloomulik aspekt, mida iga naine soovib, et tema partner valdaks.

See on meestele mõeldud toidulisandite tohutu põhjus. On olemas mitmesuguseid vahendeid ja looduslikke toidulisandeid, mis võimaldavad meestel suurendada sperma tootmist. Üks laialdaselt kasutatavatest meetoditest hõlmab multivitamiinikomplekside võtmist. See aitab üle saada mõningatest stressi ja halbade harjumuste järelmõjudest.

Teine väljapääs on juua päeva jooksul palju vett. Veelgi enam, pidage meeles, et regulaarne füüsiline treening hoiab teie keha vormis ja meeste funktsioonid korralikul tasemel. Kaaluge oma dieeti väga hoolikalt. Püüdke vähendada burgerite ja muude kiirtoidu asjade kogust, kuid suurendage värskete ja looduslike toodete kogust. Kui mitte loobuda, siis vähemalt kontrolli oma suitsetamisharjumusi. Suitsetamise kahju sperma arvule ja mahule ning libiidole üldiselt on teaduslikult tõestatud. Joomine peaks olema ka vastutustundlik. Ärge arvake, et peate alkoholi unustama, kuid seda tuleks piirata. Ärge unustage head puhkust. Kui magad igal ööl piisavalt, oled täis energiat ja seksiisu. Ja lõpuks peame ütlema, et nautige kogu aeg aktiivset meeldivat seksuaalset kogemust - see hoiab teid vormis ja energilisena.

Sperma tootmise suurendamiseks saadaolevate vahendite hulgast on parimaks osutunud looduslikud mahutabletid. tõhus. Peate valima endale sobivaima variandi. Enne lõpliku valiku tegemist oleks hea mõte konsulteerida oma arstiga. Kasulikke ja praktilisi nõuandeid saab anda ainult teie arst, kes teab teie tervisest peaaegu kõike. Siis olete kindel, et teie valitud meetod annab parima võimaliku efekti ja saavutate oma eesmärgi, suurendate sperma tootmist. Jäta oma mured kõrvale. Valige endale sobiv alternatiiv.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Akne ravimite ja ravi täielik juhend

Mis on akne? Aknest räägivad kõik, seega on vaja selle mõiste määratlust. Akne on termin, mida kasutatakse tavaliselt rasundite (teisisõnu valgepeade ja tedrepeade) pooride, pustulite, sõlmede või põiega seotud pooride kohta, mis mõjutavad nägu, kaela, õlgu, rindu, selga, jalgade ja käte ülemisi osi. Akne on suur probleem peaaegu kõikidele noorukitele ja üsna paljudele täiskasvanutele ning see kestab mõnda aega. See probleem on tüüpiline erineva vanuse, rassi ja sooga inimestele. Selle all kannatab suur hulk inimesi kõigis maailma riikides. Kõige hullem akne puhul on pustulite ja armide kole välimus, mis on sageli akne tagajärjed. Aknel on märkimisväärne sotsiaalne mõju. Inetud pustulid panevad paljusid inimesi apteeki või apteeki kiirustama, sest inimesed arvavad, et akne mõjutab negatiivselt nende omavahelisi suhteid. Aastas kulutavad inimesed kogu maailmas aknetoodete ostmisele tuhandeid miljoneid USA dollareid. Akne tüübid Pimples on kõige levinum akne tüüp ja see on tüü

Mis on akne? Põhjalik ülevaade akne, vistrike ja mustpeade kohta: sümptomid, põhjused, ravivõimalused.

Kõik selle akne teemalise jutuga võiksime sama hästi proovida haigusseisundit veidi määratleda. Akne on tavaliselt kasutatav nimetus rasu (tuntud ka kui valgepead ja mustad täpid), vistrikud, sõlmed või tsüstid, mis võivad tekkida näole, kaelale, õlgadele, rinnale, seljale, õlavartele ja säärtele. Enamik teismelisi ja suur hulk täiskasvanuid kannatab akne all pikemat või pikemat aega. See seisund ei piirdu ühegi vanuserühma, rassi või sooga. See mõjutab sadu miljoneid inimesi kogu maailmas. Suurimad probleemid akne puhul on vistrike ebameeldiv välimus ja armid, mida need võivad endast maha jätta. Akne tüübid Kuigi vistrikud on vaieldamatult kõige levinum akne vorm ja millega enamik inimesi tõenäoliselt kokku puutub või kannatab, peaksite teadma, et on ka teisi akne vorme. Lihtsaim vorm on akne vulgaris, millel on ainult komedoonid, mis on kõige lihtsamad kahjustused. Vigastused on akne poolt mõjutatud väikesed nahalaigud, kuigi termin "kahjustus" ei piirdu akne põhjus

Rindade suurendamise operatsiooniga seotud riskid: ohutus ennekõike!

Paljud naised tahavad oma rindu suuremaks muuta. Vastuse võib leida silikoongeeli sisestamisel või rinnaimplantaatidega suurendamisel – rinnaoperatsioon . Kõik teavad, millised ohtlikud tagajärjed anesteesial võivad olla. Lisaks võivad paljud naised kannatada tugevate valude all ja vajavad pikka taastumisaega, mis tähendab, et nad ei osale täielikult oma töö- ja pereelus. Patsiendid peavad valu leevendamiseks võtma tablette, kuna rinnad on pärast kirurgilist protseduuri väga valusad ja hellad. See tähendab, et kogu rindade suurendamise protsess läbi operatsiooni on uskumatult kallis ja riskantne. Selliseid valikuid nagu süstid, geelid, ravimid ja kreemid saab teha, mõtlemata kemikaalide ja hormoonide võtmise tagajärgedele. Püüdke neist ebaloomulikest lahendustest eemale hoida. Mis täpselt on rindade suurendamise operatsioon ja kuidas sellega kaasnevaid riske vältida? Enne rindade suurendamise operatsiooni Kui kaalute rinnaoperatsiooni, peate arutama oma kirurgiga rindade suurendamise