Otse põhisisu juurde

Rindade suurendamise operatsiooniga seotud riskid: ohutus ennekõike!

Paljud naised tahavad oma rindu suuremaks muuta. Vastuse võib leida silikoongeeli sisestamisel või rinnaimplantaatidega suurendamisel – rinnaoperatsioon. Kõik teavad, millised ohtlikud tagajärjed anesteesial võivad olla. Lisaks võivad paljud naised kannatada tugevate valude all ja vajavad pikka taastumisaega, mis tähendab, et nad ei osale täielikult oma töö- ja pereelus.

Patsiendid peavad valu leevendamiseks võtma tablette, kuna rinnad on pärast kirurgilist protseduuri väga valusad ja hellad. See tähendab, et kogu rindade suurendamise protsess läbi operatsiooni on uskumatult kallis ja riskantne. Selliseid valikuid nagu süstid, geelid, ravimid ja kreemid saab teha, mõtlemata kemikaalide ja hormoonide võtmise tagajärgedele. Püüdke neist ebaloomulikest lahendustest eemale hoida.

Mis täpselt on rindade suurendamise operatsioon ja kuidas sellega kaasnevaid riske vältida?

Enne rindade suurendamise operatsiooni

Kui kaalute rinnaoperatsiooni, peate arutama oma kirurgiga rindade suurendamise üksikasju. Esitage küsimusi protseduuri kohta, et selgitada välja kõik hetked, mida soovite teada. Üks seda tüüpi rinnaoperatsioonidega seotud kõige olulisemaid asju on teie implantaadi suurus. Proovige võimalikult täpselt kirjeldada tulemust, mida soovite saavutada.

Võite nõustada oma kirurgiga, milline suurus teile kõige paremini sobib või öelda oma kirurgile, milline suurus on teie arvates parim valik. Üks võimalus implantaadi suuruse valimiseks on täita kilekotid eelnevalt mõõdetud veega ja asetada need kotid soovitud mõõtu rinnahoidjasse. Seega näeb teie kirurg, millist suurust soovite saada. Lisaks peaksite rääkima ka oma silikoonimplantaadi kujust olenevalt sellest, kas soovite rindade ümarat või kontuurilist välimust.

Lisaks peaksite otsustama oma rinnaimplantaatide pinna üle. Pind võib olla sile või tekstureeritud (kare). Sileda pinnaga implantaadid on tuntud väiksema tühjenemise, kortsumise või lainetuse poolest, kuid nende implantaatide paigaldamiseks on vaja suuremat taskut. Samuti on seda tüüpi rinnaimplantaatidel suurem tõenäosus kõvaks muutuda. Kareda või tekstureeritud pinnaga implantaadid ei kipu tavaliselt muutuma kõvaks ja kõvaks, kuid need on rebenemis- ja lainetusohtlikumad kui siledad. Ja pidage meeles, et peaksite otsima muid rindade suurendamise meetodeid, nagu taimsed rinnapillid.

Rinnaimplantaadid

Mida peate veel rindade suurendamise operatsiooni kohta teadma? Silikoonimplantaate kasutatakse kaasaegses rindade suurendamise operatsioonis naise rindade suurendamiseks. Implantaat koosneb silikoonkest, mille sees on soolalahus ja mis parandab rindade välimust: suurust, kuju, täidlust, dekolteed saab muuta. Ainuüksi 2019. aastal majutati USA-sse üle 500 000 rinnakirurgia keskuse. Tänapäeval on rindade suurendamine tavaline meditsiiniteenus, mis toob naised lähemale üldtunnustatud esteetilisele ideaalile, kuigi veel hiljuti peeti seda vahendiks. eneseuhtumine.

Implantaadi paigaldamiseks peetakse parimaks kohaks rinnalihase all olevat kohta. Implantaadi paigaldamine sellesse kohta aitab vältida kõvenemist ja deformatsiooni, kuigi tegemist on tõsisema kirurgilise protseduuriga. Lihtsaim viis implantaadi paigaldamiseks on asetada see rinnakoe alla. Kuid sel juhul olge valmis kõvastumiseks ja deformatsiooniriskide suurenemiseks. Teie kirurg selgitab teile kõiki võimalikke implanteerimise variante, andes kogu olemasoleva ja kasuliku teabe. See aitab teil valida kõige tõhusama variandi.

Rindade suurendamise operatsioon pärast kehakaalu langetamist

On loomulik, et naise rinnad kaotavad vananedes oma kuju, muutuvad vormitumaks, kuna kindel kude asendub pehmema rasvkoega. Kui inimene kaotab palju kaalu, toimuvad sarnased protsessid. See võib juhtuda nii naistel kui meestel.

Kuigi nahk kannatab kaalukaotuse tõttu väga palju, ei ole see ainus mõjutatud rinnaosa. Kahjuks muutub rinnakude "tühjendatuks" ja lõdvaks, hoolimata sellest, et enne kaalukaotust oli see täis ja elastne. Rindasid saab rinnaimplantaadi abil taastada, sest rindade suurendamine teeb rindadele head.

Pärast kaalukaotust rindade suurendamise operatsiooni tegemisel tehakse tavaliselt mitu väikest kirurgilist sisselõiget rinna põhja lähedal asuvasse volti, areola ümber või kaenlaalusesse. Kirurgid võivad implantaadid panna rinnakoe alla või rinnalihase alla. Paljud kaalulangetavad patsiendid otsustavad oma implantaadid paigutada rinnalihase alla, kuna see tagab nende "tühjendatud" naha all loomulikuma rindade kuju.

Operatsioon viiakse läbi üldanesteesiaga. Rindade suurendamine on ambulatoorne protseduur. Operatsioon kestab üks või kaks tundi. Operatsioonijärgne valu väheneb suukaudsete ravimitega. Paljud patsiendid naasevad tööle nädala pärast. Tulemusi saab parandada rinnasuuruste pillidega.

Rindade suurendamise operatsiooniga seotud riskid

Põhjus, miks rinnaimplantaadid panevad moraalipolitsei ja meditsiinitöötajad kulmu kortsutama, on nendega kaasnevad terviseriskid. Viimased vaidlused silikoongeeliga täidetud implantaatide kohta panid paljud arstid kasutama soolalahusega täidetud implantaate.

Seega pidage meeles, et tõhusa ja ohutu rindade suurendamise ja parandamise võimaluse saamiseks, mis aitab teil kaalust alla võtta, on kõige parem külastada mõnda rinnatervise foorumid. See on koht, kus paljud naised võivad teile soovitada tõhusat võimalust oma olemasoleva rindade välimuse ja suuruse taastamiseks.

Kaalulangetamise foorumites on spetsiaalsed aktuaalsed harud. Sealt leiate soovitusi rindade suurendamise pillide võtmiseks. Mõned naised proovisid rindade tõstmise geeli ja jagavad kogemusi teistega. Õigete abinõude abil saate taastada rindade tugevuse. Nad näevad välja täis ja nooremad. Selline tulemus on saavutatav ka ilma rinnaimplantaatideta ja sellega seotud riskideta. Järelikult ei kannata te kõrvaltoimete all.

Rinda suurendavad implantaadid: riskid ja kõrvalmõjud

Aeg-ajalt võivad rinnaimplantaadid puruneda või lekkida. 3% kannatab kolme aasta jooksul lekke tõttu, mis põhjustab implantaadi tühjenemist. Soolalahus on soolane vesi ja see imendub kehasse ilma kahjulike mõjudeta. Samuti võivad lekkida vanemad silikoongeeliga implantaadid.

Kui see juhtub, võib juhtuda üks kahest asjast. Kui implantaadi kest, mille ümber on kontraktuurne arm, puruneb, ei pruugi tunduda, et midagi oleks juhtunud. Veelgi enam, kui kest puruneb ja kontraktuuriarmi pole, tekib ümbritsevasse koesse lekkimisel tunne, et implantaat tühjeneb. Lekkiv geel võib koguneda rinda ja selle ümber võib tekkida uus arm. Muudel juhtudel võib geel migreeruda läbi lümfisüsteemi teise kehapiirkonda.

Katkestused võivad vajada teist operatsiooni ja lekkiva implantaadi asendamist. Kui geel on liikunud, ei pruugi olla võimalik kogu silikoongeeli eemaldada. See silikoongeel on see, mida mõned ütlevad, et see on seotud sidekoe häirete algusega.

Üks läbivaadatud uuring näitas, et 63,6% ühe kuni 25 aasta jooksul paigas olnud rinnaimplantaatidest olid rebenenud või lekkinud.
Silikoonigeeli ja soolalahusega täidetud implantaatide puhul on mõned rebenemise või tühjenemise põhjused hõlmab: kirurgiliste instrumentide kahjustused operatsiooni ajal, implantaadi üle- või alatäitmine soolalahusega (spetsiifiline ainult soolalahusega täidetud rinnaimplantaatide puhul), kapsli kontraktuur, suletud kapsulotoomia, pinged, nagu trauma või intensiivne füüsiline manipuleerimine, liigne kokkusurumine mammograafilise pildistamise ajal , paigaldamine nabalõike kaudu, rinna vigastuskoht, implantaadi normaalne vananemine, teadmata/seletamatud põhjused.

Miks kannatada nende kohutavate tagajärgede all? Rinnatabletid on ohutud, looduslikud, tõhusad ja tõesti toimivad! See on revolutsiooniline läbimurre loomuliku rindade suurendamise vallas. Uute rinnatablettide abil saate loomulikul viisil endale soovitud suuremad rinnad! Rinnatabletid toimivad vaid 30 päeva jooksul, ilma kahjulike kõrvalmõjudeta. Äratage oma rinnajoon selle loomuliku kasvuprotsessiga! Rinnatabletid sisaldavad ravimtaimi, mis toimivad loomulikul teel tõelise kasvu jaoks, ohutul ja mittekirurgilisel viisil.

Võib-olla olete lihtsalt veidi kõhklev. See on arusaadav. Mõnikord võivad uued läbimurded, nagu rinnapillid, tunduda alguses liiga head, et tõsi olla. Seetõttu peaksite otsima garantiid ja kasutuskogemust.

Rinnaimplantaadid ja rinnaga toitmine

Paljud naised küsivad, kas nad saavad pärast rindade suurenemist imetada. Vastus on kindel jah. Enamiku naiste jaoks, kellel olirindade suurendamise programm, ei ole imetamine implantaatidega keerulisem kui ilma. Tegelikult väidavad mõned implantaatidega ja implantaatideta rinnaga toitnud naised, et rinnaga toitmine pärast rindade suurenemist on lihtsam!

Rinnaga toitmine on kasvav probleem patsientidel, kellel on olnud rindade suurenemine. Varasematel aastatel olid implantaate saanud naised abielus ja sünnitusega juba lõppenud. Siiski läheb operatsioonile üha rohkem vallalisi naisi ja naisi, kes pole veel sünnitust lõpetanud või isegi alustanud.

Aastal 1992 jõudis meediasse esimene teade silikoonihaigusest. Toona kardeti, et silikoonimplantaatidega imetamine seab lapse ohtu. On tehtud uuringuid, mis näitavad, et see nii ei ole. Peamine põhjus seisneb selles, et silikooni molekul on piimakanalitesse sisenemiseks liiga suur.

Hiljem eemaldati silikoon üldisest kasutusest ja soolalahuse implantaadid olid ainsad turul saadaolevad seadmed. Isegi kui soolalahus leostub piima, on see inertne aine, millel ei ole emale ega lapsele kahjulikku mõju.

Mõned mured on seotud implantaadi paigaldamise ja sisselõike kohaga. Väidetavalt on optimaalsem paigaldada implantaadid lihase alla ja vältida periaerolaarset sisselõiget. Põhjused on lihtsad, neid juhiseid järgides häiritakse vähem piimajuhasid, mis asuvad otse naha all ja rinnalihase kohal asuvas koes. Kuid nagu kõige muu teaduse puhul, pole see garanteeritud. Paljud naised on saanud implantaadi ja sisselõiget mitteoptimaalsesse kohta ning on ikka veel väga edukad rinnaga toitmisel.

Konsultatsiooni ajal on väga oluline arutada oma lapse rinnaga toitmise plaane. Teie kirurg saab teiega koostööd teha, et saada parimaid võimalikke tulemusi, isegi kui te ei plaani lähitulevikus lapsi saada.

Kui soovite riskid täielikult kõrvaldada, vaadake looduslikke lahendusi rindade kasvatamiseks. Looduslikud rindade suurendamise ürdid tähendavad suurenemist, mille üle võite loomulikult uhkust tunda. Ei mingit operatsiooni, ei mingeid valusaid kõrvalmõjusid, ei implantaate ega rinnaga toitmise riske. Lihtsalt rindade suurendamine, mis on loomulik ja tõhus.

Rinnaimplantaatide lekkimine

Alati on oht, et rinnaimplantaadid purunevad või lekivad. Nende täitmiseks kasutatakse soolavett ja see võib olla naiste kehale ohutu. Kuid ka varem populaarsetel silikoongeeliga täidetud implantaatidel võib olla auke ja lekkeid. Sellel võib olla kaks võimalikku tulemust. Kui implantaadi kesta ümber on kontraktuurne arm, on täiesti võimalik mitte midagi märgata.

Ja kui katkisel kestal pole kontraktuuriarmi, lekib naine ümbritsevasse koesse ja tunneb, et implantaat kukub alla. Alla lekkinud geel võib koguneda rinda ja selle ümber moodustub uus arm. Vastasel juhul võib geel sattuda mööda lümfisüsteemi teistesse kehaosadesse. Vajalik oleks veel üks operatsioon ja lekkiva implantaadi utiliseerimine. Kui geel hakkab liikuma, võib kogu silikooni kõrvaldamine olla võimatu. Mõnede arvamuste kohaselt võib silikoongeel põhjustada tõsiseid probleeme sidekoega.

Rindade kasvu suurendavad pillid ei ole nii kallid kui rinnaimplantaadid, mis on samuti nii ebakindlad. Rinnapillid võivad olla erinevad, kuna need intensiivistavad rindade loomulikku suurenemist, muutes selle 1 või 2 tassi võrra suuremaks.

Silikooni immuuntoksilisuse sündroom

rinnaimplantaatides on mitut tüüpi kemikaali, mis võivad inimorganismis probleeme tekitada. Räni (Si) on põhielement ja põhjustab tõenäoliselt immuunsüsteemi muutusi. Räni või SiO2 on vorm, mida see maapinnast kaevandatakse. Silikoongeel on sünteetiline materjal, mis sisaldab 38% räni. Ränidioksiid on 45% räni. Silikoongeel lekib aeglaselt ("verejooks") implantaatidest läbi poolläbilaskva membraani ümbrise ning ka implantaate ümbritsevasse kapslisse ja läbi selle. Seda koguvad meie immuunsüsteemi makrofaagid (püüdurrakud) ja lagunevad nendes rakkudes, mis liiguvad üle kogu keha. Geel laguneb nende rakkude sees, mis liiguvad üle kogu keha. Geel laguneb ränidioksiidiks ja räniks, mis põhjustab immuunsüsteemi düsregulatsiooni. Seega toodetakse antikehi räni ja ka räni ja valgu kompleksi (elundisüsteemide) vastu, nii et tekib autoimmuunhaigus.

Allpool on kemikaalide loend, mille eksperdid on analüüsinud rinnaimplantaadi ümbristes ja geelides.

Metüületüülketoon, tsükloheksaan, isopropüülalkohol, denatureeritud alkohol, atsetoon, uretaan, lakivedeldi, etüülatsetaat, epoksüvaik, epoksükõvendi, amiin, trükivärv, tolueen, freoon, silikoon, lofool (formaldehüüd) puhastushape, Eastman 910 liim (tsüanoatsüriaadid), talgipulber, värvipigmendid eraldusainetena Oakiit (puhastuslahusti), etüleenoksiid (ETO), karbobmust, ksüleen, heksaan, heksanoon 2, antioksüdant (kummi), tsinkoksiid, nafta (kummi lahusti), fenool benseen - Tuntud kantserogeen

Metüleenkloriid/diklorometaan. See laguneb kehas, mistõttu veri ei saa hapnikku kanda. See metaboliseerib süsinikmonooksiidi mürgitust ja põhjustab kesknärvisüsteemi depressiooni.

Nüüd saate rindu suurendada loomulikult! Rindade suurendamise pillid võivad muuta teid tugevamaks, ümaramaks ja suuremaks vaid 30 päevaga.

See on rindade suurendamine, mis tõesti toimib! Looduslikud rindade suurendamise ürdid tähendavad loomulikku kasvu. See tähendab, et te ei vaja operatsiooni ega valu.

Rindade suurendamise operatsiooni alternatiivid

Suur hulk naisi soovib omada suuremaid rindu. Suuremal osal neist naistest ei ole aga rindade suurenemist. Suurest soovist hoolimata ei ole nad valmis riskima rindade suurendamise operatsiooniga – ja see on mõistetav.

Tõtt-öelda ei anna enamik rindade suurendamise operatsioonidest ideaalseid tulemusi. Isegi need, kes soovivad rindu suurendada B- või C-tassi saamiseks, võivad lõpetada ebanormaalsete või karedate implantaatidega. Võtke arvesse, et naistel, kellel on implantaadid, on suurem risk haigestuda vähki 21%. Kas seda tasub siis teha? Targemad naised eelistaksid jääda A-karika juurde, mis ei vasta nõudmistele, kuid ei ohusta tervist ja elu lihtsalt selleks, et seksikas välja näha.

Kuid lahendus on olemas! Te võite operatsioonist keelduda, kuna sellele on olemas loomulikrinnasuurendusoperatsiooni alternatiiv, mis on täiesti ohutu ja toimib tänu rindade suurendamise pillides sisalduvale taimsele fütoöstrogeenile. Iga naise kehas on östrogeeni. See on looduslik hormoon, mida toodetakse puberteedieas suuremas koguses ja seetõttu hakkavad rinnad kasvama. Kui östrogeeni on vähem, näiteks menopausi ajal ja pärast seda, viib see rippuvad rinnad, tupekuivusja fibrotsüstilised tükid.

Rindade suurendamine taimse operatsiooni asemel!

Kui eelistate taimsete rindade suurendamist, valmistuge põhjalikult kodus või koos oma meditsiinitöötajaga. Taimne rindade suurendamine ei anna implantaadi kirurgilise protseduuriga võrreldes kiiret tulemust. Kuid teil ei ole valu ega teki arme. Mõelge välja oma loodusliku rindade suurendamise vahendi koostisosade loend. Lugege kogu teavet selle kohta, kui ohutud ja edukad on pillid. Veenduge, et teil ei oleks ühegi ürdi suhtes allergilist reaktsiooni ja tehke kindlaks, kas pillid on ühildub täna kasutatavate ravimitega. Kui olete leidnud enda jaoks õiged ettevalmistused, uurige selle loonud ettevõtet. Lugege nõuandeid ja uurige, kas teie jaoks pole vastunäidustusi. Mõningaid looduslikke koostisosi ei saa lapseootuse ajal kasutada.

Võite olla üllatunud, kuid võite saada ka E-vitamiini, kui võtate rinnatablette. E-vitamiin aitab vältida oksüdatiivset stressi ja on oluline niisutaja. Kui teie rinnad on suuremad, on teil suurepärane tunne, et olete noorem, armsam ja enesekindlam.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Akne ravimite ja ravi täielik juhend

Mis on akne? Aknest räägivad kõik, seega on vaja selle mõiste määratlust. Akne on termin, mida kasutatakse tavaliselt rasundite (teisisõnu valgepeade ja tedrepeade) pooride, pustulite, sõlmede või põiega seotud pooride kohta, mis mõjutavad nägu, kaela, õlgu, rindu, selga, jalgade ja käte ülemisi osi. Akne on suur probleem peaaegu kõikidele noorukitele ja üsna paljudele täiskasvanutele ning see kestab mõnda aega. See probleem on tüüpiline erineva vanuse, rassi ja sooga inimestele. Selle all kannatab suur hulk inimesi kõigis maailma riikides. Kõige hullem akne puhul on pustulite ja armide kole välimus, mis on sageli akne tagajärjed. Aknel on märkimisväärne sotsiaalne mõju. Inetud pustulid panevad paljusid inimesi apteeki või apteeki kiirustama, sest inimesed arvavad, et akne mõjutab negatiivselt nende omavahelisi suhteid. Aastas kulutavad inimesed kogu maailmas aknetoodete ostmisele tuhandeid miljoneid USA dollareid. Akne tüübid Pimples on kõige levinum akne tüüp ja see on tüü

Mis on akne? Põhjalik ülevaade akne, vistrike ja mustpeade kohta: sümptomid, põhjused, ravivõimalused.

Kõik selle akne teemalise jutuga võiksime sama hästi proovida haigusseisundit veidi määratleda. Akne on tavaliselt kasutatav nimetus rasu (tuntud ka kui valgepead ja mustad täpid), vistrikud, sõlmed või tsüstid, mis võivad tekkida näole, kaelale, õlgadele, rinnale, seljale, õlavartele ja säärtele. Enamik teismelisi ja suur hulk täiskasvanuid kannatab akne all pikemat või pikemat aega. See seisund ei piirdu ühegi vanuserühma, rassi või sooga. See mõjutab sadu miljoneid inimesi kogu maailmas. Suurimad probleemid akne puhul on vistrike ebameeldiv välimus ja armid, mida need võivad endast maha jätta. Akne tüübid Kuigi vistrikud on vaieldamatult kõige levinum akne vorm ja millega enamik inimesi tõenäoliselt kokku puutub või kannatab, peaksite teadma, et on ka teisi akne vorme. Lihtsaim vorm on akne vulgaris, millel on ainult komedoonid, mis on kõige lihtsamad kahjustused. Vigastused on akne poolt mõjutatud väikesed nahalaigud, kuigi termin "kahjustus" ei piirdu akne põhjus